reklama

Sierpniowe mamy 2015

loveboiled - o mdłościach to Ty mi nawet nie wspominaj u mnie totalnie porażka na całego. Od 48h mdli jak nigdy, ja to na siebie sie wściekam za to samopoczucie. Aż w lustro patrzeć nie mogę.

Akuku - Ty potworku to już nie strasz :P A przyjdzie i czas i zwalimy Ci się na chatę tylko plan wycieczki trzeba opracować :P

reklama
Oj, ładne widoki. Ja żegluję po morzu i zawsze mnie ciągnie do wybrzeży, latarni i skał... chociaż teraz pewnie trzeba będzie trochę przerwy zrobić, zanim małe podrośnie.

Trzymam kciuki za wizyty!

Cześć Dziewczyny!

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Mnie czeka usg genetyczne jutro :D czyli od 10 proszę o kciuki. A swoją drogą, robi się je "dowcipnie" czy przez brzuch?

Miłego dnia życzę :)

Witamy z rana :) Pół nocy nie spałam z tych nerwów przed wizytą. Porobiłam badania krwi i moczu i się denerwuję czy wszystko wporzadku, no i czy fasolka sobie zdrowo rośnie. Bo jedynymi moimi objawami to jest ogromny ból piersi i lekkie mdłości na głodnego.
A tak ogólnie to mam pytanie cxy wy też macie takie zachwiania nastroju? Tak mnie wszystko denerwuje że szok! Głupie duperele doprowadzają mnie do złości i płaczu. Kasietta trzymamy && :)

Kasietta w uk genetyczne jest przez brzuvh nie wiem jak w pl ?

Goosiak jedt dobrze!!!
Tez mam jazde z humorami ;/ w pierwszej ciazy bylo najgorzej... trzaskalam drzwiami i z placzem lezalam w lozku co noc... masakra jakas.

gosiak ja też jestem niestabilna emocjonalnie nie martw się to normalne :) aż sama się nieraz zastanawiam po co ja właściwie się denerwuje przecież to głupstwo było:-D

kasietta super będziesz to już miała za sobą ;-) ja jeszcze 2 tyg muszę czekać

Js rowniez mam swoje humory :/ mam momenty ze moglabym doslownie ryczec bez powodu a za chwile jest ok. Moja zlosc najwiecej odbija sie na mezu :p ale jeszcze jakos to znosi :)
Ja na prenatalne jestem zapisana na 16.02, a 9.02 mam kolejna wizyte u gin. i juz nie moge sie jej doczekac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry