reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Fioleczka moj najmlodszy ryjogrzmotek gez juz spi starsze ryjogrzmoty jedza kolacje..tatus zrobil salatke krabowa.
I tez ida spac w nowe posciele. A jutro maja basen i sanki w planach.
A ja ? Bede w domu z misiuniem bo charczy biedny.

reklama
Cześć Siloe, pamiętamy pamiętamy. No to rok Ci się zaczął interesująco. Dobrze że z synkiem ok. Trzymam kciuki za Twoją jutrzejsza wizytę ☺

Dobrze że mamy dystans do siebie i podchodzimy do tego z humorem. Na początku nie było łatwo zaakceptować swój wygląd ale ubolewanie nad tym i tak niczego nie zmieni ☺

No a jakie jestesmy wyjatkowe przez te paski hehehe

Magus to ja teraz Ci powiem bedzie dobrze, musi byc i nie ma innej opcji.
Wczoraj zreszta tez panikowalam i wiem ze zwlaszcza mamusie aniolkow w okresie strat jeszcze bardziej sie stresuja.

Anney zycze przyplywu energii i przesylam dobre fluidy :-)

reklama
Ha! A tu zawsze wesoło!
Dobry wieczór dziewczynki! U mnie jakoś leci, dziś wymioty odpuściły to znowu miałam sensacje typu biegunka! No nie! Jak nie rzyganko to ....... :p
Pasiaste tygrysice-bączyce! Haha!
Akuku ty wymiatasz z tymi tortami, niedość że podziwiam talent to w dodatku podziwiam że teraz masz siłę je robić!
Lucalew i cinamona gratuluję udanych wizyt i fikających dzieciaczków!

Do góry