reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

oj mój ojciec tez kiedyś dusil moja matke ;/ ehh.. gdybym nie uslyszala to by ja zabil..
oj dzialo się i jakbym miała opisac to wszystko to masakra;/ bratu nos zlamal! no co za facet :( nie wiem...
ja wlasnie tez niby sprawę wygrana miałam...ale dla mnie były ogromne koszta jezdzic do pl ...nie wspominając o nerwach w ciąży :(
zycie nie jest uslane rozami, moje nie było..ale zrobie wszystko by moim dzieciom było lepiej- już maja lepszy start niż ja :)

reklama
Dokladnie. Ale takie osoby sa mega silne. Mnie bardzo czesto brakuje ojca. Nie mojego, tylko ogolnie ojca... teraz tym bardziej kiedy wnuk w drodze. Dobrze ze tesc bardzo sie cieszy :)

Ale słuchajcie - czy w polsce jest usg wczesniej niż w 12 tyg? Ktos miał na nfz? Bo ja prywatnie robilam tylko, a na nfz to karte ciazy zalozyli mi dopiero w 9-10 tyg bo wczesniej nei zakladaja. A w UK to chyba i prywatnie sie da? Czy nie?

a tak a propo bety.. ja w tej ciazy ani razu nie robiłam bo o ciązy dowiedzałam się w 8 tygodniu dopiero :) ale była niespodzianka...

cinamona - wlasnie na prywatne ubezpieczenie czekamy.. tzn na karte czy coś. Bo HR u męża w pracy to porażka.. Póki co mam jeszcze 2 tyg spokojnie zeby na to usg sie umowic, wiec zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie.. Dobrze że piszesz o tej autoryzacji, nie mialam pojecia że cos takiego istnieje w ogole.. A poród dokładnie - na ekuz beda musieli mnie przyjac w razie czego :D choc jestem pewna że do tego czasu juz ogarniemy ubezpieczenie społeczne.
A o córke pytałam bo moja własnie z połowy grudnia też tylko rok później :)

anney - a organizuja jakis przejazd do gdanska w takim razie dla was? Czy na wlasna reke?

Jej dziewczyny przeżyłyście dużo :-:)-( aż się nie chce wierzyć że własny OJCIEC jest zdolny do takiego bestialstwa:no: naprawdę a tu człowiek niekiedy martwi sie kłótniami, no takimi pierdołami.. A tu ludzie mają naprawdę problemy

lucere oczywiście :) ja mialam już w 5 tyg tylko że bylo za wcześnie i za tydzień czyli w 6 tyg też mi zrobił USG na NFZ, później w 10 tyg a teraz to już prawie 14 będzie.. także całkiem sporo :)

Hej dziewczyny! Nie udzielam sie ale Was podczytuje troche. Pisze bo wczoraj bylam na usg 12tyg 6 dni i wyszlo NT 1,85. Lekarka powiedziala ze to niby w normie, ale jednak troche za duzo. Mialyscie juz badana przeziernosc karkowa? Jakie macie wyniki jesli mozna spytac?
Pozdrawiam!

Dzieki. Tydzien temu mialam 1,3, a wczoraj 1,85. Nie wiem czemu taka roznica i nie jestem pewna czy wczoraj oby na pewno byl do konca wiarygodny bo dzidzia nie chciala sie ustawic w profilu i dlugo trzeba bylo czekac. Sama nie wiem :/

reklama
Do góry