reklama

Sierpniowe mamy 2015

oki, to zrobie jak mowicie - zostawie Męża w spokoju i będę piła dobre rzeczy! :)

wstyd się przyznać ale dzisiaj po raz pierwszy piłam sok z sokowirówki z pomarańczy - zakochałam się :-) myślę, żeby kupić sokowirówke :-D

kurcze, naprawdę już w 12 tyg czujecie ruchy dzieci????? :szok:

kup kup, kup, ja codziennie pije w rożnych konfiguracjach, pomarańcze, jabłko, grejpfruta, cytrynę, buraka, seler i ogórka. Kooooocham te boosty!
bedziesz zadowolona.

reklama
Olka witaj, ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze. Myslalam dzisiaj o Tobie :-)

Anney kiedy nastepny wyjazd do Pl - czekam na spotkanie z Toba przy kawie :-)

Natka pij duzo wody z cytyny i miodu czy innych owocow, ktore maja duzo witaminy C zeby sie wzmocnic. Ja bylam przeziebiona na samym poczatku ciazy i jest dobrze.

lucalew, nie miaLam jak tym razem, to przekierowanie totalńie pokrzyżowało mi plany i nie wyrobiłam sie ze wszystkim, mimo siedzenia do pozna.
Ale ponoć będę za dwa tygodnie :-)
Wtedy koniecznie kochana!

kup kup, kup, ja codziennie pije w rożnych konfiguracjach, pomarańcze, jabłko, grejpfruta, cytrynę, buraka, seler i ogórka. Kooooocham te boosty!
bedziesz zadowolona.
Sokowirówki nie mam ale mam blender i tez czasami kombinuje. Nie piłam jednak nigdy z warzyw.

Ja dziś wyczarowałam koktajl, niby prosty bo z banana gruszki i mleka, nie dodawałam żadnych dodatkowych cukrów- pychota!

Hej dziewczyny jak noc minęła? Ja śpię jak zabita rano nie mogę zejść z łóżka w i w dzień zdarza się po półtora godz. spać:-)

Akuku tort cudo!!! Dlaczego Ty w Polsce nie mieszkasz?!;-) ja chce na trzy latka dla córki lalke:-) wiem że trochę oklepane ale mi się podoba.

Natka zostaw chlopa w spokoju:-) nic Ci nie będzie

Ola super że dobre wieści. Dawaj fotkę nacieszyć oczy takim cudem;-)

Pozdrawiam:-)

Beata lalka moze i oklepana ale jeszcze jigdy nie obilam. Ja zamiast palki zrobilam bym figurke (lalke) czyli w calosci jadalny tort. Ot takie skrzywinie juz mam ze wszystko jadalne musi byc.

Dopiero wstalam dzis ;) a spal poszlam po 21...z tym ze Viki przyszedl o 23 i kaszlal..kaszlal..kaszlal... a Emil budzil sie co chwile... niby wyspana ale jednak jeszcze troche bym pospala.

Czy ktoras z was sprawdzala plec dziecka na kalendarzu chinskim? U mnie wychodzi ze chlopak.. kurka. No i z kazdym sie sprawdziło. .. tylko jedna rzecz jestem wczesniakiem i jakby dac planowany terkin porodu to wychodzi dziewczynka ! Huehue.. czyli jakas malutka nadzieja jest :D

reklama
W sensie jakby liczyc moje narodziny e oistopadzie a nie wrzesniu to zmienilaby sie tez moj roczbik jakby bo ja z wrzesnia... czyli musze liczyć ze 25 lat...a jakbym liczyla listopad to 24 lata i do tego listopad poczecie czyli niby dziewczynka. Hehehe zakrecilam juz ..

Czyli nastawian sie na chlopca.

A tak wogle to wczoraj Viki do nnie mowi mamusiu a moze masz 2 dzieci w brzuszku...bo mozna urodzic 2 dzieci przeciez..hehe
Najpierw mi berbec ciaze wykrakal .. zanim wiedzialam ze e ciazy jestem narysowal kartke swiateczna w szkole a na niej mnie z dzidzia w brzuchu ;)
Teraz mowi z on chce dziewczynke..a Alex chlopca.. to ma byc parka hahaha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry