reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

oki, to zrobie jak mowicie - zostawie Męża w spokoju i będę piła dobre rzeczy! :)

wstyd się przyznać ale dzisiaj po raz pierwszy piłam sok z sokowirówki z pomarańczy - zakochałam się :-) myślę, żeby kupić sokowirówke :-D

kurcze, naprawdę już w 12 tyg czujecie ruchy dzieci????? :szok:

kup kup, kup, ja codziennie pije w rożnych konfiguracjach, pomarańcze, jabłko, grejpfruta, cytrynę, buraka, seler i ogórka. Kooooocham te boosty!
bedziesz zadowolona.

reklama
Olka witaj, ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze. Myslalam dzisiaj o Tobie :-)

Anney kiedy nastepny wyjazd do Pl - czekam na spotkanie z Toba przy kawie :-)

Natka pij duzo wody z cytyny i miodu czy innych owocow, ktore maja duzo witaminy C zeby sie wzmocnic. Ja bylam przeziebiona na samym poczatku ciazy i jest dobrze.

lucalew, nie miaLam jak tym razem, to przekierowanie totalńie pokrzyżowało mi plany i nie wyrobiłam sie ze wszystkim, mimo siedzenia do pozna.
Ale ponoć będę za dwa tygodnie :-)
Wtedy koniecznie kochana!

kup kup, kup, ja codziennie pije w rożnych konfiguracjach, pomarańcze, jabłko, grejpfruta, cytrynę, buraka, seler i ogórka. Kooooocham te boosty!
bedziesz zadowolona.
Sokowirówki nie mam ale mam blender i tez czasami kombinuje. Nie piłam jednak nigdy z warzyw.

Ja dziś wyczarowałam koktajl, niby prosty bo z banana gruszki i mleka, nie dodawałam żadnych dodatkowych cukrów- pychota!

Ja jeszcze nie czuje ale tak jak olka majac blizniaki to pewnie mozna juz wyczuc.. Ale na ciaze pojedyncza to faktycznie bardzo wczesnie by juz czuc, ja mam nadzieje ze juz za kilka tygodni cos tam poczuje :D

love, czulam w poprzedniej duszy i w tej, mojej mamie mówiłam i ona czuła ruchy wcześnie bardzo tez.

Hej dziewczyny jak noc minęła? Ja śpię jak zabita rano nie mogę zejść z łóżka w i w dzień zdarza się po półtora godz. spać:-)

Akuku tort cudo!!! Dlaczego Ty w Polsce nie mieszkasz?!;-) ja chce na trzy latka dla córki lalke:-) wiem że trochę oklepane ale mi się podoba.

Natka zostaw chlopa w spokoju:-) nic Ci nie będzie

Ola super że dobre wieści. Dawaj fotkę nacieszyć oczy takim cudem;-)

Pozdrawiam:-)

Beata lalka moze i oklepana ale jeszcze jigdy nie obilam. Ja zamiast palki zrobilam bym figurke (lalke) czyli w calosci jadalny tort. Ot takie skrzywinie juz mam ze wszystko jadalne musi byc.

Dopiero wstalam dzis ;) a spal poszlam po 21...z tym ze Viki przyszedl o 23 i kaszlal..kaszlal..kaszlal... a Emil budzil sie co chwile... niby wyspana ale jednak jeszcze troche bym pospala.

Czy ktoras z was sprawdzala plec dziecka na kalendarzu chinskim? U mnie wychodzi ze chlopak.. kurka. No i z kazdym sie sprawdziło. .. tylko jedna rzecz jestem wczesniakiem i jakby dac planowany terkin porodu to wychodzi dziewczynka ! Huehue.. czyli jakas malutka nadzieja jest :D

reklama
W sensie jakby liczyc moje narodziny e oistopadzie a nie wrzesniu to zmienilaby sie tez moj roczbik jakby bo ja z wrzesnia... czyli musze liczyć ze 25 lat...a jakbym liczyla listopad to 24 lata i do tego listopad poczecie czyli niby dziewczynka. Hehehe zakrecilam juz ..

Czyli nastawian sie na chlopca.

A tak wogle to wczoraj Viki do nnie mowi mamusiu a moze masz 2 dzieci w brzuszku...bo mozna urodzic 2 dzieci przeciez..hehe
Najpierw mi berbec ciaze wykrakal .. zanim wiedzialam ze e ciazy jestem narysowal kartke swiateczna w szkole a na niej mnie z dzidzia w brzuchu ;)
Teraz mowi z on chce dziewczynke..a Alex chlopca.. to ma byc parka hahaha.

Do góry