reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney moja szyjka miała 23 mm.
Lucalew dziękuje :-)
Akuku wg chińskiego kalendarza moja córka powinna być chłopcem :-D
Beata88 wrzuce zdjęcia jak włącze komputer :-) niestety dzieciaki już się nie mieszcza na jednym zdjęciu więc mają oddzielne :-D
A my sobie właśnie wstalysmy bo mi dziecko zgłodniało :O

reklama
W sensie jakby liczyc moje narodziny e oistopadzie a nie wrzesniu to zmienilaby sie tez moj roczbik jakby bo ja z wrzesnia... czyli musze liczyć ze 25 lat...a jakbym liczyla listopad to 24 lata i do tego listopad poczecie czyli niby dziewczynka. Hehehe zakrecilam juz ..

Czyli nastawian sie na chlopca.

A tak wogle to wczoraj Viki do nnie mowi mamusiu a moze masz 2 dzieci w brzuszku...bo mozna urodzic 2 dzieci przeciez..hehe
Najpierw mi berbec ciaze wykrakal .. zanim wiedzialam ze e ciazy jestem narysowal kartke swiateczna w szkole a na niej mnie z dzidzia w brzuchu ;)
Teraz mowi z on chce dziewczynke..a Alex chlopca.. to ma byc parka hahaha.
Akuku kochana, a może masz parku :d haha. Już niedługo sie dowiesz ;)

ten kalendarz chiński przewertiwac.
MZK którego września jesteś? Ja tez wcześniej listopadowe miałam być, a ur 26.9

Czy ktoras z was sprawdzala plec dziecka na kalendarzu chinskim? U mnie wychodzi ze chlopak.. kurka. No i z kazdym sie sprawdziło. .. tylko jedna rzecz jestem wczesniakiem i jakby dac planowany terkin porodu to wychodzi dziewczynka ! Huehue.. czyli jakas malutka nadzieja jest :D

Mi wychodzi dziewczynka a w poprzedniej ciazy chlopiec I sie sprawdzilo. Ale czytalam o tym kalendarzu ze jezeli np do zaplodnienia doszlo pod koniec miesiaca to moze liczyc jako nastepny miesiac albo jesli doszlo do zaplodnienia na poczatku miesiaca to jako poprzedni miesiac. Ale mi wychodzi ze nawet jakbym zaszla w ciaze miedzy wrzesniem a grudniem chyba to I tak dziewczynka wychodzi

Mi wychodzi dziewczynka a w poprzedniej ciazy chlopiec I sie sprawdzilo. Ale czytalam o tym kalendarzu ze jezeli np do zaplodnienia doszlo pod koniec miesiaca to moze liczyc jako nastepny miesiac albo jesli doszlo do zaplodnienia na poczatku miesiaca to jako poprzedni miesiac. Ale mi wychodzi ze nawet jakbym zaszla w ciaze miedzy wrzesniem a grudniem chyba to I tak dziewczynka wychodzi

mi pewnie, jakby nawet dziewczynka wychodzila, wyjdzie chopiec ;) haha

reklama
goosiak wow :) super :A ja jeszcze nie zamowilam..tezn co chciałam kupic podrozal i facet napisał ze mogą neidlugo staniec...ale jak już będę czula ruchy to i nie będę potrzbowala detektora. choć fajnie by dzieci mogly posluchac :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry