beata88
Fanka BB :)
Sann dzidzius rośnie macica też także wiesz;-) musi czasem coś pobolec.. ja też już myślę czemu boli a czy to cos zlego.. ale poczytałam na necie i się uspokoiłam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czy to możliwe że ruchy mogą już być wyczuwalne? Dziś juz kilka razy czułam takie pukanie od środka:-) chyba jednak za wcześnie hmm?
30 funtow.Anney ile dałaś za ten detektor tętna?
wiezala sa na tej wysokosci, wiec obstawiam te.Hej jak tammam pytanie dziś co jakiś czas lekko zakluje mnie jajnika co to może być? Nie jest to straszny ból tylko takie pikniecie
Mi z chińskiego horoskopu wychodzi dziewuszka czyli tak jak powiedział na USG genetycznym lekarz
mam nadzieje, ze sie utrzyma tak do końca :-)
cudowne!Tez zakupiłam doopler kilkavdni temu. Chlopcy mogli posłuchać serduszkachoc chwilę mi zajęło znalezienie. Tez juz czuje jak malenstwo się porusza w brzuszku
![]()