Dalam mu druga polowe dawki nurofenu.. pierwsza jie zadzialala wcale. Jak dalej nie zejdzir to paracetamol w ruch..ale juz jest chyba lepiej..
Przyszedł doppler ; D
Co do wagi po ciazy to hmm u mnie tragedia ;/
Po Alexie nic nie chudlam dopiero jak zadzlam w ciaze schudlam 10 kg i super wyfladalam i cxulam sie w ciazy z Vikim.. po Vikim bylo w miare ok. Mialam jakies 2-5 kg na plus ale to spoko bo teraz mam 15-20!!
Przytylam okropnie jak wrocilam do pracy..jednak stres na mnie zle dziala :/..
Po Emilku cwiczylam i waga mi spadla 10 kg.. mialam Tylko 10-15 na plus (nie wiem ile chce wazyc do konca. Na pewno nie tyle co przed ciazami.. ale) no i po tej ciazy na pewno bede cwiczyc.
Co do kg to widze ze nie fo konca mamy na to wplyw.. ja jem porownywalnie do tego co przed ciaza..raz mniej raz wiecej.. a mam juz 5 na plus. Z tym ze waga spada i rosnie i rak w kolko
Z chlopcami mi tak szybko waga nie rosla..albo nie wiedzialam o tym hehe
Ja np w ciazy z Alexem przytylam jakies 15 kg a za to w trakcie karmienia nabralam wiecrj kg.. dla mnie jednak karmienie wazniejsze bylo.
Po emilku przestalam cwiczyc bo myslalam ze przez karmienie mialam mniej pokarmu.. nieprawda ..skok rozwojowy. Mozna cwiczyc karmiac. Wiec ja jak tylko bede miala sile a ja z tych co godzine po porodzie na nogach chodzi ! Czyli mam nadzieje ze do miesiaca po zaczne cwiczyc codziennie godzinke. I na nastepne lato bede jak ta lala ;p hehehe
Moja bratowa prawie 30 prztyla a miesiac po nie bylo nic widac :/ tak wiec kazda inaczej. Aja sie wkurzam ze co najgorsze to mi sie trafia ;p
Aa dostalam zwolnienie na miesiąc