reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lilija moja pani doktor zawsze powtarzała żeby małemu zakładać o jeden ciuszek więcej niż ja mam na sobie ale tak do roku potem już nie. Tego się trzymałam, mały nigdy nie był przegrzany ani zmarzniety :)

reklama
Fioleczka prawda ale trzeba pamietac ze jak ubieramy np sobie bluzka spodnie kurtka.. to u dziecka body bluzka spodnie i np. Kombinezon do tego kocyk. A nie sweter ibkocyk..bo koc to tez warstwa ;)

Tak mi synus pomaga .. sklada czyste ciuszki ;) szkoda ze podloge nimi poleruje ;)

Załączniki

• 1422380928552.jpg
    1422380928552.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 72
Powiem wam,że jako poczatkująca mama mam wiele pytań jeśli chodzi o troske o dziecko, np ubieranie to dla mnie czarna magia - jak tu zaczarowac aby nie przedobrzyć albo niedaj Boże zaniedbać. Dzieki Bogu mam Was, nie wyśmiejecie, a pomożecie.

Nie wiem dlaczego usunęła sie moja wiadomośc ;(

Chciałabym Wam bardzo podziękować za prywatne wiadomości, potraficie podnieść na duchu ;*

Rozmawiałam o 18 z moim ginekologiem tak jak pisałam wcześniej pobrali mi wczoraj betę . Ostatni wynik 13000 dzis 16500, lekarz powiedział zeby czekać.... Ze do 30000 musi sie cos pokazać "cos" a wtedy bedziemy myślec dalej...
Dzis wogole nie było mowy o usunięciu ...
Z jednej strony bardzo sie ciesze z drugiej jestem bardzo sceptyczna ...
Gratuluje Wam udanych wizyt,
wasze dzieciątka sa przepiękne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry