reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lilija no co ty pytaj ile wlezie no po to tu jesteśmy;-)
Żaneta nie pozostalo ci nic innego jak tylko czekać. Nie chciałabym być na twoim miejscu. Ja zawsze albo w jedną stronę albo w drugą. I nie cierpię czekać. Żyć w takim zawieszeniu straszne. Musisz być silna trzymam kciuki żeby mimo wszystko zakonczylo się szczęśliwie

Akuku synek boski:-)

Magda no dzięki;-) ale powiem ci ze jakos chyba podswiadomie nie mialam ochoty ostatnio na TO:-)

Nie wiem dlaczego usunęła sie moja wiadomośc ;(

Chciałabym Wam bardzo podziękować za prywatne wiadomości, potraficie podnieść na duchu ;*

Rozmawiałam o 18 z moim ginekologiem tak jak pisałam wcześniej pobrali mi wczoraj betę . Ostatni wynik 13000 dzis 16500, lekarz powiedział zeby czekać.... Ze do 30000 musi sie cos pokazać "cos" a wtedy bedziemy myślec dalej...
Dzis wogole nie było mowy o usunięciu ...
Z jednej strony bardzo sie ciesze z drugiej jestem bardzo sceptyczna ...
Gratuluje Wam udanych wizyt,
wasze dzieciątka sa przepiękne

oj kochana... wierze bardzo!!!!!!
masz jeszcze te plamienia?

akuku, rezerwuje mlodego na √iecia, jak uroze corke ;)
od malego s
zkolony, by pomagac. love it ;)
haha

tylko pamietaj!
:-D zeby pozniej nie bylo,ze zajety :P

co do ubierania,
zawsze jedna warstwa wiecej niz my.

akuku, rezerwuje mlodego na √iecia, jak uroze corke ;)
od malego s
zkolony, by pomagac. love it ;)
haha

tylko pamietaj!
:-D zeby pozniej nie bylo,ze zajety :P/QUOTE]

nie ma problemu :D:D taka tesciowa może mieć mój synalek :D Tylko zebys jakiegoś nieszczęścia nam nie przytargala :P:P hue hue zarcik :D:D

I ciuszki poskładane i podłoga wypolerowana- pieknie! Pozycz mi go :D

nie ma sprawy :D:D

Alex i Emil 38 temp. Viki 37.. mnie gardlo boli...zdechnę ;/;/

Jestem po badaniach... Wszystko ok :)

ale mam niedosyt bo Kluska nie chciała pozować i mam kiepskie zdjęcia. Co do płci lekarz powiedział, że "coś tam jest między nogami ale on się nie podejmie określenia" :sorry2:
Ma nos, ręce i nogi, żoładek, serce, pęcherz... no wszystko co powinno mieć dziecko.
Wiek z OM 12 tydz 3 dni, wiek z USG 13 tydz i 3 dni.

Żaneta - kciuki i tulę!

nie ma problemu :D:D taka tesciowa może mieć mój synalek :D Tylko zebys jakiegoś nieszczęścia nam nie przytargala :P:P hue hue zarcik :D:D

nie ma sprawy :D:D

/

świnkaaaaaaaa hahahahahahhahaahha

nie martw sie, ja juz limit wyczerpalam ;) ponoc do moich urodzin jeszcze beda akcje i potem juz na lata spokoj ;p

ale faktem jest,ze peka cos we mnei ostatnio.. takie wiesz, enough is enough ;)

jem bulke z serem i kakaooooooooo :-D:-D:-D

beatka, wiesz,ze o tym samym dzis myslalam :D bo ja juz jedna z was widzialam :D

reklama
Pewnie też będę miała pełno pytań, kiedy termin będzie bliżej. Na razie jakoś jeszcze nie myślę o tym i o kupowaniu ciuszków, za to przedyskutowałam z siostrą i koleżankami, co mogę dostać/pożyczyć używane. Ja chyba muszę poczuć te ruchy, żeby tak bardziej przekonać się, że to jest osobna osoba w środku. Na razie nie mogę się doczekać jutrzejszego USG, chciałabym już wiedzieć, czy wszystko w porządku.
Przeraża mnie to, co czytam o lekarzach w UK, tym bardziej, że jak się uda, to chcę za jakiś czas pojechać tam na post doca (ale już po urlopie macierzyńskim). Ja w ramach NFZ mam wszystkie badania, dostaję je do ręki, szyjka jest zawsze sprawdzana i wszystko jest ok.
Ser pleśniowy w sosie też ostatnio zjadłam, moim zdaniem gotowanie musi zabijać bakterie, nawet jak coś by tam było, a jeżeli są sery z mleka pasteryzowanego, to w ogóle by nie było problemu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry