Oj dziewczyny to sie porobiło... Przyznam sie ze to o czym teraz mysle i co chciałabym napisać - każda z was poruszyła juz po trochu

Forum dla mnie jest ważne. To moja pierwsza ciąża, wiele obaw i niepewności. Wiele postów ( nie tylko z tego forum) juz mi pomogło i uspokoiło

I mimo ze czytam dużo w internecie, zaczęłam juz szukać jakichś ebooków o maleństwach do poczytania nawet, to forum jednak jest ważnym źrodłem informacji dla "świeżych" mam

wiadomo ze doświadczenie innych może wiele podpowiedzieć, a nawet nauczyć i trzeba czerpać garsciami. A co do tematów o wyprawkach i całej reszcie to nigdy NIE JEST za wcześnie, nie chodzi mi o zakupy, ale przygotowanie jakiejś listy, ogólna wiedzę na temat co i jak z dzidziusiem jak sie juz urodzi itd.. Nie każdy ma juz dzieci i wie jak postępować .. Wiadomo ze jak mamy problemy to mozna sie wyżalić i liczyć na wsparcie, bo gdzie nas lepiej zrozumieją jak nie tutaj.. Ale czasami lepiej tez pogadać o głupotach lub innych ciekawych sprawach, w końcu to grono przyjaciół, niz tylko sie zamartwiać i pogłębiać stres..
Co do "złych spraw", ja jestem zdania, ze każdego zycie doświadczyło na swój sposób, i każdemu trzeba współczuć bo nigdy nie wiadomo co nas samych spotka. Ale głowa do góry, mimo przykrości dla każdego wkoncu wyjdzie słońce