reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

ania2611 ostatnio też mam takie bóle , to chyba dzidek sie już rozpycha :) Nospe spokojnie można brać 3x na dobę. A co do sierpniowek to też nie mój świat. Jedynymi ich problemami w ciąży są mdłości a my jako po stracie małych aniołków potrzebujemy troszkę innych "tematów".

Slowa gosi na innym watku..i to napisala juz 24 stycznia

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny to sie porobiło... Przyznam sie ze to o czym teraz mysle i co chciałabym napisać - każda z was poruszyła juz po trochu :) Forum dla mnie jest ważne. To moja pierwsza ciąża, wiele obaw i niepewności. Wiele postów ( nie tylko z tego forum) juz mi pomogło i uspokoiło :) I mimo ze czytam dużo w internecie, zaczęłam juz szukać jakichś ebooków o maleństwach do poczytania nawet, to forum jednak jest ważnym źrodłem informacji dla "świeżych" mam :) wiadomo ze doświadczenie innych może wiele podpowiedzieć, a nawet nauczyć i trzeba czerpać garsciami. A co do tematów o wyprawkach i całej reszcie to nigdy NIE JEST za wcześnie, nie chodzi mi o zakupy, ale przygotowanie jakiejś listy, ogólna wiedzę na temat co i jak z dzidziusiem jak sie juz urodzi itd.. Nie każdy ma juz dzieci i wie jak postępować .. Wiadomo ze jak mamy problemy to mozna sie wyżalić i liczyć na wsparcie, bo gdzie nas lepiej zrozumieją jak nie tutaj.. Ale czasami lepiej tez pogadać o głupotach lub innych ciekawych sprawach, w końcu to grono przyjaciół, niz tylko sie zamartwiać i pogłębiać stres..
Co do "złych spraw", ja jestem zdania, ze każdego zycie doświadczyło na swój sposób, i każdemu trzeba współczuć bo nigdy nie wiadomo co nas samych spotka. Ale głowa do góry, mimo przykrości dla każdego wkoncu wyjdzie słońce :)

Ostatnia edycja:
Loveboiled troszke nue rozumiem jakich tematow ?
Caly czas mamy pisac ze cos zabolalo itd?
Nie zgadzam sie ze tylko o mdlosciach rozmawiamy... hmm

Chcialam zaznaczyc gosiu jeszcze raz ze nie tylko Ty jestes po stracie... duzo dziewczyn jest..nie bde wymieniac zeby nikogo nie pominac..ja stracilam szybko niestety.. i tak jak mowilam staralam sie ponad 2 lata o Emilka.. nikomu nie zycze tego co w tym okresie przezylam..wieczna depresja..panika..liczenie dni..badanie szyjki sluzu.. kazdy objaw byl objaeem ciazy.. a potem okres a ja wylam 3 dni w lozku...dzieci tracily mame a ja tracilam sama siebie..bylam na skraju wyczerpania psychicznego... nir moglam sobie ze soba poradzic..
Byl to dla mnie chyba najgorszy okres e zyciu jaki przezylam.. teraz mam 3 wspanialych synkow! I jesyem w ciazy i tak jak Ty wiem ze cos moze sie stac czego nie planuje nikt.. mozr i tyle.. ale nie mam na to wplywu. Za to mam wplyw na swoje samopoczucie dzis..a co bedzie jutro nie wiem.. nie bede siedziec i sie uzalac nad soba bo kiedys stracilam dzidzie raz a moze wiecej i nie wiem bo testow nie zrobilam.. wole zyc zadowolona z zycia niz ciagle sie zamartwiac.. ale moze inaczej patrze na zycie.. ja duzo przeszlam juz jako dziecko.. 7 operacji nie moglam chodzic dlugo a po kazdej uczylam sie na nowo.. trzeba czerpac z zycia to co piekne a nie skupuac sie na negatywach.. wyzalilam sie
A i jezeli chcialabys inny temat niz mdlosci to eystarczy go tozpoczac. Nikt nie czyta w myslach..

Ide spac

Akuku no wlasnie o to mi chodzilo ze poruszamy nowe tematy bo ile mozna gadac o dolegliwosciach, trzeba sie cieszyc tym stanem a nie uzalac :-) a gosia mogla zalozyc nowy temat dla dziewczyn po stracie a nie odrazu uciekac.. bo jakis temat jej nie podpasowal.. z reszta i tak chyba dolaczyla do wrzesniowek.

Ostatnia edycja:
Taa a na wrzesniowkach watek zaloza i ci ? Na pazdziernikowki pojdzie ? Dla mnie zachowuje sie niedojrzale.. bo w sumie nikt nie chcial ani nigdy jej nie urazil itd..

No no widzę że niektórzy tutaj za dużo detektywów oglądają skoro każdy mój post jest kontrolowany :) Ależ proszę może akurat coś ciekawszego do obgadania będzie niż co dziś zjadłam na śniadanie oviad i kolacje albo jaki kolor kału robię. Nie popadajmy w paranoję. Wyrazilam swoje zdanie bo mam takie prawo. Napisałam że są tematy do ambitniejszych rozmów a nie że ludzie tutaj nie ambitni. Halo czytanie ze zrozumieniem sie odzywa. Czy wy naprawdę mając dzieci potraficie przesiedzieć pół dnia na forum ? Nie będę tu wymieniać nicków. Macierzyństwo pełną gębą... nie dojrzałe jest obrabiać komuś tylek na publicznym forum :)
Na forum jestem od dłuższego czasu ale tak zasmieconego wątku to jeszcze nie czytałam. Dzięki Bogu są jeszcze inne ! Więc teraz dziękuję bardzo za złożoną mi uwagę i powodzenia w kontynowaniu :p

Sama obrabiasz nam dupe piszac innym ze nie mamy wiekszych zmartwien niz dolegliwosci ciazowe... A co do przesiadywania na forum bedziesz miala swoje dzieci to sie dowiesz..I znowu nas oceniasz jakie to jestesmy wyrodne matki polki bo pol dnia na forum siedzimy..

reklama
Akuku nie tłumacz sie bo nie ma komu powtarzam NIE MA KOMU:-D:-D pewnie gdzieś indziej jest bardziej ambitnie;-) i dobrze nie potrzebujemy tu tak amnitnych osób bo by powiało nudą a my jesteśmy takie zajebis**:p także żegnam czule :-* i nie wchodz tu jak to nie poziom dla Ciebie

Do góry