reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Gosiu nie wypowiem się na temat twojego ostatniego postu... pamoetam punkt widzenia zmienia sie od punktu siedzenia . To co dajesz innym wraca..i kiedys zaprwne Ciebie tez ktos bedzie ocenial. Zycze Ci powodzenia w byciu idealna matka..

reklama
Beata ja sie nie przejmuje tylko smieje..

Gosie wkurza to ze na forum sa mamy z dziecmi bo daja troche pozytywnego myslenia..ona wolalabybyc sama z pierowrodkami..i zamartwiac sie dzien w dzien..a te biedne pierworodki by osiwialy do porodu bez zadnej przyczyny...

O mamo, co tu sie dzieje!

Do widzenia Gosiu!! Życzę spokoju i zdrowego dzidziusia, obys w macierYnstwiee znalazła tez czas dla siebie samej. Papa

Cześć

OO ale się porobiło:szok::-D Śmiechu warte! Gosiak - więcej luzu.

Nooo to ja dziś też nie mam pomysłu na obiad, jakieś sugestie? coś lekkostrawnego? bo mam rewolucje żołądkowe (hahah to dopiero ambitny temat:-p)

Akuku - zdrówka dla dzieci!

Miłego dnia!

lizoomek, chetnie, ale nie wiem co. ma dzis jeszcze tom yum i zero weny ;)
za rysunki zabac sie nei moge. wrrrrr

Ja nie czuje żadnych ruchów i jak wracalismy z USG na którym malństwo tak szalało to M był zdziwiony, że ja tego nie czuje. Bo maleństwo pięknie się gimnastykowało:)
Położna kazała mi zapamiętać datę pierwszych ruchów żeby wpisać do karty ciąż i jak zapytałąm się kiedy mam się ich spodziewać to powiedziała, że jak jestem szczupła to szybciej czyli koło 17 tygodnia już.

Dziewczyny zrobiło się troche nieprzyjemnie. Dajcie spokój Gosi:cool: nikt nikogo tu na siłę nie trzyma i skoro jej tu nie odpowiada to przecież nie musi tu z nami pisać. nie ma co się obrażać i unosić:)

reklama
Do góry