Lucere ja czasem pisze po zdaniu bo pisze z tel i dluzsze posty uciekaja. Staram sie czytac wszystko zeby nie ucieklo.. ale ja czyt z telefonu..czyli np usypiajac emilka..
Ja jestem na styczniowkach i tez nadal tam piszemy..na poczatku bylo jak tu duzo postow glownie o dolegliwosciach ciazowych ...w trakcie sie poznalysmy i tematy sie rozne przewijaly..w ciazy ciazowe... po ciazy o maluszkach... mamy ktore czekaly na drugiego ddzidziusia szukaly info jak zrobić by nie bylo np zazdrosci.. no mnustwo tematow. Ale tez bylo pisane o wszystkim i o niczym.
Ps przeczytalam caly Twój post

heh ..chyba zawsze czytam do konca..chyba ze post sie nie pokazuje..i dopiero pozniej jest..
Kwiatuszek kochana sek w tym ze tak jak mowisz Ty nic nie szykowalas bo sie balas..i mialas do tego prawo. Nikt tego nie neguje. Ja nie mowie ze ktos ma sie idzielac badz kupowac teraz .. ale tez nie mozna nikogo wstrzymywac boma inne zdanie.
Blackoffe super. Czekamy na wiesci e sobote ! Aa juz niedlugo
Dziewczyny ja nie mam sily pisac wiecej tlumaczyc ze nie mialam nic zlego na mysli. Nie chcialam urazić gosi z tymi tematami..
Nie da sie dogodzic kazdemu.
Az mi sie nie chce tu zagladac..serio..mam wystarczajaco swoich problemow i chcialabym chociaz tu nie czytac glupkowatych problemow.. bo gdyby to byl faktyczny problem.. ale nie jest.. bylam na kilku grupach i nigdy nie widzialam problemow o zakladanie nowych tematow..tymbardziej ze pytalam o zdanie ?
Nie mam dzis weny na nic.. emilek wyglada strasznie ;( oczy spuchniete zaropiale..wizyta o 16.20
Trzymajcie kciuki.
Ja tez chora i czuje się do bano...
I nie wiem co na obiad..na szybko.