AKUKU - sorrencja bo za wyprawkę bo to Ci się za mnie oberwało bo to ja ten pomysł rzuciłam... Matko Polko na Obczyźnie Wybacz mi!
Smutno, że taka sytuacja wystąpiła na naszym mało ambitnym forum. Ja, mimo tego, że jest to moja pierwsze ciąża też jestem przerażona i podświadomie ciągle się obawiam, że coś się może stać i stracę Glizdę.... ale z drugiej strony chcę też jak najwięcej się dowiedzieć, żeby później, dwa dni po porodzie nie wkurzać się na siebie, że miałam 9 miesięcy żeby zapytać doświadczone Mamuśki, a tego nie zrobiłam bo się bałam. Poza tym, mimo tych wszystkich obaw jestem najszczęśliwsza na świecie i święcie wierzę w to, że wszystko będzie dobrze.... u nas wszystkich!
Akuku -jesteś cudna baba!
Anney - tyle ostatnio przeszłaś, jesteś osłabiona, Maluszek też z Ciebie ciągnie energię.. Nie martw się....i Uszy do góry!
Ja też nie zawsze mam siłe i czas żeby pisać, jak wreszcie pójdę na L4, to będę tu duuuuuuuuuuuużo częściej. Uwielbiam siadać pod kocem z kubasem herbaty i czytać co u Was! Także produkujcie ile wlezie!
Ruchów chyba jeszcze nie czuje - czasem jakieś smyrnięcie... ale brzuch to mi wywaliło