reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Anney juz bardzo dlugo mial takie krosteczki jakby na nogach ramionach i czasami policzkach, ale ostatnio na udzie zaczelo go swedziec wiec poszlam do lekarza, zapisala oilatum do kapieli i jakis krem, Tam gdzie go swedzialo wyglada o wiele lepiej
Ostatnia edycja:
Lilija - i chyba nigdy nie przestanie to przerazac :-\ przez pół roku co noc myślałam czemu to dziecko tak płacze i co ją boli.. Pewnych rzeczy nigdy się nie dowiem. Jedno jest pewne - zawsze w końcu wychodzi słońce i dzieci też przestają płakać.
Loveboiled - my w takich sytuacjach używamy takiego kremu Dexeryl. Polecam, jest świetny. Dermatolog nam mówiła żeby jak najmniej smarować bo skóra się przyzwyczaja, ale jak już widać że swędzi to nie ma opcji raczej.
Loveboiled - my w takich sytuacjach używamy takiego kremu Dexeryl. Polecam, jest świetny. Dermatolog nam mówiła żeby jak najmniej smarować bo skóra się przyzwyczaja, ale jak już widać że swędzi to nie ma opcji raczej.
Loveboiled biedny maly.
Jak go swedzi to kap go czesto w krochmalu :-) tzn wsyp do wody do kapieli troche maki ziemniaczanej, wiadomo ze rozpuszczonej w niewielkiej ilosci zimnej wody. To nie ma byc takie geste jak krocham tylko poprostu z lyzke tego. Bardzo fajnie lagodzi swiad.
Moja mama w dziecinstwie mnie tak kapala bo od dziecka mialam wieczne problemy ze skora, sucha, swedzaca itp. i do teraz mi zostalo. Alergiczka skorna ze mnie. Ale juz sie przyzwyczailam i nauczylam jak dbac o ta moja wrazliwa skore.
Jak go swedzi to kap go czesto w krochmalu :-) tzn wsyp do wody do kapieli troche maki ziemniaczanej, wiadomo ze rozpuszczonej w niewielkiej ilosci zimnej wody. To nie ma byc takie geste jak krocham tylko poprostu z lyzke tego. Bardzo fajnie lagodzi swiad.
Moja mama w dziecinstwie mnie tak kapala bo od dziecka mialam wieczne problemy ze skora, sucha, swedzaca itp. i do teraz mi zostalo. Alergiczka skorna ze mnie. Ale juz sie przyzwyczailam i nauczylam jak dbac o ta moja wrazliwa skore.
Właśnie, my też kapalismy córkę w krochmalu :-) robiłam tak że w garnku gotowałam wodę, do niej wlewalam make ziemniaczana rozpuszczona w zimnej wodzie, gotowałam całość chwile i do wanienki z letnia woda. Potem do tego dziecko. Pomagało :-)
loveboiled
Dzieki za rady dziewczyny
wyprobuje z tym krochmalem.
Lilija w św. rodzinie wszystko było ok. Teraz mieszkam bliżej Raszei i dlateego chciałabym tam rodzic. Tez słyszalam dobre opinie o tych dwoch szpitalach. W raszei podoba mi sie jeszcze to ze dziecko mozesz miec caly czas przy sobie nawet jak masz oxwiedziny. A jesli chodzi o opieke to nie moge narzekac, akurat w tym czasie mieli duzo stazystek i non stop ktos u mnie byl i pomagal nawet herbate mi robily i caly czas sie pytaly czy czegos mi nie potrzeba
Loveboiled bedny maluszek, my rowniez kapalismy Zuzie w krochmalu i pomagało.
Natka ja mam dwoch lekarzy jak narazie.
Loveboiled bedny maluszek, my rowniez kapalismy Zuzie w krochmalu i pomagało.
Natka ja mam dwoch lekarzy jak narazie.
Ostatnia edycja:
Witam się z Wami Dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć w oczekiwaniu na sierpień i na nasze Skarby
Testowałam 22 grudnia, ostatnia miesiączka 22 listopada, termin porodu 27.08
Jestem po dwóch wizytach u lekarza i usg, kolejną mam za równy tydzień
z fasolką póki co wszystko ok, podczas ostatniej wizyty serduszko pięknie pukało - 168 uderzeń na minutę.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
czy jest ktoś z moim terminem? Wybaczcie, ale już nie cofałam się w Waszych wpisach
Chciałabym do Was dołączyć w oczekiwaniu na sierpień i na nasze Skarby
Testowałam 22 grudnia, ostatnia miesiączka 22 listopada, termin porodu 27.08
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
reklama
beata88
natka24 j chodzę tylko na NFZ
i kurka zawsze dwa terminy i kto inny mnie prowadzi a koto inny wykonuje USG. A efekt taki jak dziś mi powiedział doktorek od USG że wyniki mam do odebrania u swojego lekarza (czyli prawie miesiąc mam czekac aż się czegoś dowiem) ogólnie mało rozmowny i taki gburowaty.. Tylko powiedział że wszystko wygląda dobrze i tyle
wrrr...
i kurka zawsze dwa terminy i kto inny mnie prowadzi a koto inny wykonuje USG. A efekt taki jak dziś mi powiedział doktorek od USG że wyniki mam do odebrania u swojego lekarza (czyli prawie miesiąc mam czekac aż się czegoś dowiem) ogólnie mało rozmowny i taki gburowaty.. Tylko powiedział że wszystko wygląda dobrze i tyle
wrrr...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 11 tys
- Wyświetleń
- 882 tys
- Odpowiedzi
- 3
- Wyświetleń
- 475
- Odpowiedzi
- 7 tys
- Wyświetleń