reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

To poprosze o namiary :D

Lilija - od Ciebie dostalam, bardzo dziekuje :D

Dziewczyny Wy chodzicie prywatnie jak i na nfz?
Ja lekarza prowadzącego mam prywatnie, ale poszłam też na NFZ żeby dali mi skierowanie na badanie krwi moczu itp:) I jak do tej pory to byłam już 5 razy u gina:) i 6 lutego 6 razy:)
Dziewczyny słyszałyście o tych BrzusioBoxach? Ja sie skusiłam z czystej ciekawości:)

reklama
lucere tak powinna byc norma :) jednak po narodzinach Zu dostawalam ja do karmienia. Pielegniarki przewijaly dziecko, ubieraly i kapaly :) natomiast jak mialam odwiedziny musialam ja oddawac a rodzina mala widziala tylko przez okienko :) oczywiscie po karmieniu jak chcialam to moglam miec mala przez jakis czas przy sobie :)

Mojego synka zabrali mi tylko na wazenie I to zaraz obok mnie w tym samym pomieszczeniu a tak to ja wszystko sama robilam i mialam go zawsze przy sobie.

Maz byl caly czas ze mna w szpitalu czy dzien czy noc, od samego poczatku bardzo duzo pomagal, ja przez pierwsza dobe nie bylam w stanie wstac z lozka. :D

Loveboiled moim zdaniem kazda kobieta powinna miec wybor a pielegniarki zawsze powinny sluzyc pomoca w razie czego:) ja mialam mala tak dlugo jak tylko sie dalo. Chociaz spotkalam sie tez z osobami ktore twierdzily ze po porodzie musza odpoczac. A niektore laski nie chcialy karmic tylko podpisywaly zgode na podanie glukozy dziecku.

reklama
Do góry