Witaj cupcake.
Loveboiled moj Alex ma taka szorstka skore o cochwile jakies uczulenia. .. smaruje go double base i niby powinnam nawet 3 razy dziennie..ale stosujemy tylko po kapieli. Di wanny oilatum
Beata to lipa ze gin nie mowi nic .. wkurza mnie to bo ekoncu ma za to placone ;/ ale prywatnie to usmiech im z twarzy nie schodzi i tlumacza wszystko..
Borysiatka co to te brzusio boxy ?
Mona ja sobie noe wyobrazam oddac dziecka pielegniarkom..tzn rozumiemze takie zasady byly w danym szpitalu.. aczkolwiek ja bym chyba nie wytrzymala..
Loveboiled mi tez tylko na wazenie aa i na badanie sluchu. Chociaz Emiskowi przy mnie badali
U nas w szpitalu m moglbyc tylko w trakcie odwiedzin..no i w trakcie porodu i jeszcze kilka godzin po byl.. tylko jak juz przeniesli mnie na poporodowa to nie mogl byc non stop.. choc w sumie nie bylo problemu z odwiedzinam
Borysiatko kciuki
Naka nie jest szkodliwe
Beata wspolczujr bolu glowy ;(
Magdus nie znam sie na wynikach niestety.
Magdus ja tez mam sluz raz zolty raz bialy ...podobno normalne w ciazy...
Bylam u poloznej porbala krew -ledwo zyle znalazla hehe
Za max tyg usg

wiec juz zleci no nie ?
Emis nadal oczka zaropiale..ale chociaz rano sam otworzyl. Ma stan podgoraczkowy 37.5 .. kaszel i katar.. no i ta wysypka. Ale je ladnie i pije ..
Mnie gardlo boli nadal no i kaszel coraz gorszy..
Syropek z cebuli pijey
Aa i obiad na dwa dni zrobilam wiec jutro mam luz

uff
Ukladalam z chlopcami lego kilka godzin

akurat moglam- m sie emiskiem zajal .
Zmeczona jestem i spac mi sie chce okropnie ; (
Poszlam spac o 2 bo Alex kaszlal i plakal ze nozki bola .. potem Emis budzil sie co chwile-a ja az zla bylam ;(