Chodzi o te plusy? Mam dwa, juz 3 raz... Pije duzo herbatki zurawinowej i soku porzeczkowego, tak samo kapucha i ogory i dupina. Moze przepisze mi jakies tabletki. No i musze kupic ten plyn do higieny intymnej ktory mi polecilas
reklama
lucalew
Fanka BB :)
Mgdus to jest bardzo niski poziom wiec nie martw sie tym. Ponizej 20 to jest niski poziom. Ja mialam ostatnio tez +2 ale to ze wzgledu na cukrzyce i diete. Lekarz Ci wszystko powie w poniedzialek. Nie masz sie czym teraz martwic, uszy do gory :-)
Akuku
Witaj cupcake.
Loveboiled moj Alex ma taka szorstka skore o cochwile jakies uczulenia. .. smaruje go double base i niby powinnam nawet 3 razy dziennie..ale stosujemy tylko po kapieli. Di wanny oilatum
Beata to lipa ze gin nie mowi nic .. wkurza mnie to bo ekoncu ma za to placone ;/ ale prywatnie to usmiech im z twarzy nie schodzi i tlumacza wszystko..
Borysiatka co to te brzusio boxy ?
Mona ja sobie noe wyobrazam oddac dziecka pielegniarkom..tzn rozumiemze takie zasady byly w danym szpitalu.. aczkolwiek ja bym chyba nie wytrzymala..
Loveboiled mi tez tylko na wazenie aa i na badanie sluchu. Chociaz Emiskowi przy mnie badali
U nas w szpitalu m moglbyc tylko w trakcie odwiedzin..no i w trakcie porodu i jeszcze kilka godzin po byl.. tylko jak juz przeniesli mnie na poporodowa to nie mogl byc non stop.. choc w sumie nie bylo problemu z odwiedzinam
Borysiatko kciuki
Naka nie jest szkodliwe
Beata wspolczujr bolu glowy ;(
Magdus nie znam sie na wynikach niestety.
Magdus ja tez mam sluz raz zolty raz bialy ...podobno normalne w ciazy...
Bylam u poloznej porbala krew -ledwo zyle znalazla hehe
Za max tyg usg
wiec juz zleci no nie ?
Emis nadal oczka zaropiale..ale chociaz rano sam otworzyl. Ma stan podgoraczkowy 37.5 .. kaszel i katar.. no i ta wysypka. Ale je ladnie i pije ..
Mnie gardlo boli nadal no i kaszel coraz gorszy..
Syropek z cebuli pijey
Aa i obiad na dwa dni zrobilam wiec jutro mam luz
uff
Ukladalam z chlopcami lego kilka godzin
akurat moglam- m sie emiskiem zajal .
Zmeczona jestem i spac mi sie chce okropnie ; (
Poszlam spac o 2 bo Alex kaszlal i plakal ze nozki bola .. potem Emis budzil sie co chwile-a ja az zla bylam ;(
Loveboiled moj Alex ma taka szorstka skore o cochwile jakies uczulenia. .. smaruje go double base i niby powinnam nawet 3 razy dziennie..ale stosujemy tylko po kapieli. Di wanny oilatum
Beata to lipa ze gin nie mowi nic .. wkurza mnie to bo ekoncu ma za to placone ;/ ale prywatnie to usmiech im z twarzy nie schodzi i tlumacza wszystko..
Borysiatka co to te brzusio boxy ?
Mona ja sobie noe wyobrazam oddac dziecka pielegniarkom..tzn rozumiemze takie zasady byly w danym szpitalu.. aczkolwiek ja bym chyba nie wytrzymala..
Loveboiled mi tez tylko na wazenie aa i na badanie sluchu. Chociaz Emiskowi przy mnie badali
U nas w szpitalu m moglbyc tylko w trakcie odwiedzin..no i w trakcie porodu i jeszcze kilka godzin po byl.. tylko jak juz przeniesli mnie na poporodowa to nie mogl byc non stop.. choc w sumie nie bylo problemu z odwiedzinam
Borysiatko kciuki
Naka nie jest szkodliwe
Beata wspolczujr bolu glowy ;(
Magdus nie znam sie na wynikach niestety.
Magdus ja tez mam sluz raz zolty raz bialy ...podobno normalne w ciazy...
Bylam u poloznej porbala krew -ledwo zyle znalazla hehe
Za max tyg usg
Emis nadal oczka zaropiale..ale chociaz rano sam otworzyl. Ma stan podgoraczkowy 37.5 .. kaszel i katar.. no i ta wysypka. Ale je ladnie i pije ..
Mnie gardlo boli nadal no i kaszel coraz gorszy..
Syropek z cebuli pijey
Aa i obiad na dwa dni zrobilam wiec jutro mam luz
Ukladalam z chlopcami lego kilka godzin
Zmeczona jestem i spac mi sie chce okropnie ; (
Poszlam spac o 2 bo Alex kaszlal i plakal ze nozki bola .. potem Emis budzil sie co chwile-a ja az zla bylam ;(
lilija
Chodzi o te plusy? Mam dwa, juz 3 raz... Pije duzo herbatki zurawinowej i soku porzeczkowego, tak samo kapucha i ogory i dupina. Moze przepisze mi jakies tabletki. No i musze kupic ten plyn do higieny intymnej ktory mi polecilas
Magdus to ledwie co przekroczone panikaro nasza
loveboiled
Witaj cupcake.
Loveboiled moj Alex ma taka szorstka skore o cochwile jakies uczulenia. .. smaruje go double base i niby powinnam nawet 3 razy dziennie..ale stosujemy tylko po kapieli. Di wanny oilatum![]()
Dokladnie to samo uzywamy
loveboiled
Co do pH i sluzu, to ja mialam zolte uplawy przy infekcji grzybicznej
Chodziło mi o odsyłanie do innego szpitala. Tak ponoć czasem robią, ale moja siostra trafiała jak już prawie rodziła (za pierwszym razem właściwie jak rodziła, bo rozwarcie miała 10 cm, wtedy na pewno nie mogą odesłać.
Borysiatko
loveboiled
mona
lilija
beata88 i reszta dziewczyn
Dziękuję za zyczenia powodzenia, udało się egzamin zaliczony na 5
Studiuję budownictwo stąd takie dziwne nazwy przedmiotów. Jutro egzamin z wytrzymałości materiałów,
a w niedzielę z metod probabilistycznych i mechaniki gruntu.
Nat94 ja czytałam, że nie jest szkodliwe
Też rozmawiałam o tym ze swoim lekarzem i powiedzial wlasnie ze lepiej jest zrobic i wiedziec ze wszytsko ok niz nie zrobic i cos przeoczyczaniedbac.
anney mój nik chyba nie zostal dodany bo rano mnie nie bylo i nie zdazylam nadrobic zaleglosci...
Akuku brzusio box to jakis nowy box w stylu shinebox czy beglossy. Brzusiobox kosztuje 69 zl i dostajesz pieknie zapakowane pudelko niespodzianke w srodku ma byc cos dla mamy cos dla duszy cos dla brzusia i dla ciala czy jakos tak. Troche drogie, bo boxy zazwyczaj kosztuja 50 zł ale zamówiłam z czystej babskeij ciekawosci.
mona
lilija
beata88 i reszta dziewczyn
Dziękuję za zyczenia powodzenia, udało się egzamin zaliczony na 5
Studiuję budownictwo stąd takie dziwne nazwy przedmiotów. Jutro egzamin z wytrzymałości materiałów,
a w niedzielę z metod probabilistycznych i mechaniki gruntu.
Nat94 ja czytałam, że nie jest szkodliwe
Też rozmawiałam o tym ze swoim lekarzem i powiedzial wlasnie ze lepiej jest zrobic i wiedziec ze wszytsko ok niz nie zrobic i cos przeoczyczaniedbac.
anney mój nik chyba nie zostal dodany bo rano mnie nie bylo i nie zdazylam nadrobic zaleglosci...
Akuku brzusio box to jakis nowy box w stylu shinebox czy beglossy. Brzusiobox kosztuje 69 zl i dostajesz pieknie zapakowane pudelko niespodzianke w srodku ma byc cos dla mamy cos dla duszy cos dla brzusia i dla ciala czy jakos tak. Troche drogie, bo boxy zazwyczaj kosztuja 50 zł ale zamówiłam z czystej babskeij ciekawosci.
reklama
lucalew
Akuku pij pij hehehe. Dobrze ze maly je i pije. Odpoczywaj. A i czy moglabys jeszcze raz napisac jaki masz detektor tętna?