Cześć Dziewczyny, dzięki za miłe powitanie
Mam nadzieję, że z czasem się zadomowię, a póki co mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko jak od czasu do czasu coś nabazgrzę
Bunia15 fajnie spotkać kogoś z tym samym terminem
Widzę, że już sobie interpretujecie wyniki. Moja lekarka jakoś dziwnie mi to zaleca, przed pierwszą wizytą na koniec grudnia kazała mi zrobić morfologię i TSH, a dopiero po 2 wizycie mocz, cukier, toxo i ustalić grupę krwi (co swoją drogą dla mnie jest bez sensu, mam wypis ze szpitala, fakt, że z 2012r po operacji piersi i tam jak wół jest napisane, jaką mam grupę).
TSH mam ponoć lekko podwyższone, ale ja zawsze mam na tym poziomie i nigdy nie chciało się zbić, jak zaczęliśmy się badać w kierunku niepłodności miałam taki sam poziom jak teraz - 2,53, więc myślę, że nie ma się czym martwić. W ogóle staram się nie denerwować.
Pracujecie jeszcze Kobitki? Ja niestety jeszcze jakieś 3 miesiące muszę, generalnie czuję się nieźle, ale wykańcza mnie powoli praca 6 dni w tyg :/ No ale obiecałam szefostwu, że zaczekam, aż kogoś znajdą na moje miejsce i go przyuczę.
Skąd w ogóle jesteście? Ktoś może Łódź/okolice?