reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cupcake ja w pierwszej ciazy bylam pewna ze chlopak i wszystkim mowilam ze bedzie synus na usg okazalo sie ze bedzie corka maz sie poplakal a ja w szoku :p teraz chcialabym znow dziewczynke ale podejrzewam ze moze byc chlopiec :)

hahaha to ja mam teraz podobnie, jestem przekonana ze bedzie chłopak, mężowi obojętnie, ale mysle ze chcialby chlopaka zeby z nim w piłe grać, a ostatecznie pewnie cipurajda wyskoczy :D. Będę kochać tulić cmokać bez względu na to czy będzie miało waginę czy penisa :p

reklama
Anney u mne tez serducho jak pociąg :p mówisz ze chłopak ? no dobra- to się nastawiam na chlopa ! tylko nie wiem czemu jak sobie wyobrażam to widze dziecko w sukieneczkach ? może ja będę chłopca w sukienki ubierać??
eee- do psychiatryka mnie wsadza :D

Lucalew to Ty pytalas prawda ?
taki mam :)

Baby Fetal Doppler Heart Beat Detector Angel Sound Jumper AngelSounds JPD-100B | eBay

jak poloznej dziś powiedziałam ze znalazłam serduszko kilka dni temu to się zdziwila :D

aa mam nagrane na telefonie - ciekawe czy mogę na kompa przeslac wstawilabym pokazac jak zasowa mój pociąg :D

Borysiatko, cupcake - napisz koniecznie jak przyjdzie ten brzusio box :-) ja bym się raczej nie zdecydowała ale ja to skanera jestem :-) a to jeszcze loteria co przysla.

Co do płci to ja od początku myślałam że będzie dziewczynka a teraz mi się przedstawiło że jednak chłopiec.. Alee... Ciągle jedno mi w głowie z racji zawodu. Byle było zdrowe. Nic mnie bardziej nie ucieszy. I wierzcie mi że nie ma większego szczęścia, choć mając zdrowe dzieci nie doceniamy tego.

Ja zawsze chcialam blizniaki , ale sie nie udawalo :p niewazne jaka bedzie plec byleby malenstwo zdrowe bylo :) choc i tak chcialabym druga dziewuszke :p

reklama
Do góry