Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No patrz! Uwzięła się na tego biednego LeonaWyszedł mi Chłopiec... także Leon! Rośnij zdrowy!![]()
\ właśnie sobie "obmacałam" i mnie też przestały bolećDziewczyny przestaly mnie bolec piersi, czy Was moze tez?.
Bravo! Prawo jazdy piekna rzecz. Też na poczatku troszkę sie bałam, ale nie miałam przerwy dłuższej w jeżdzeniu. Na poczatku jak sie przeprowadziłam do Poznania to tylko trasą do pracy jezdziłam, ale z biegiem czasu największe ronda i tramwaje mi nie straszneale mam plan ze jak wszystko z maluszkiem bedzie ok to wiosna zapisuje sie na godziny nauki jazdy, moze to mnie odblokuje
Z jednej strony tak,ale też więcek konkurencyjnych szkół jest i mi sie wydaje,że staniało. Mi sie marzy na motuuurLucalew u nas nawet platnosc mat raty rozkladali. No ale ja robilam w 2007r teraz to pewnie podrożało wszystko. I sam egzamin w WORD to teraz porażka
Brawo!.... Wiec chyba w 5 czy 6 miesiacu ciazy wykupilan kilka godzin z instruktorem. Dalej troche sie balam ale bardzo chcialam jezdzic. Enek kupil mi auto w pazdzierniku a rodzilam 13 grudnia [emoji1] to najlepsze co zrobilsm. Teraz jade gdzie chce i nie musze enka prosic
hahahaha to własnie tak jak Ja terazUciekam spaaac i wy też a sio! Bo jutro znow będę pół godziny przez was nadrabiala. Kolorowych:-)

Nie chce byc chamska ...ale będę i napiszę TO : Właśnie wróciłam z Pizza Huy z festiwalu pizza, najadłam się za wszystkie czasy, pękam z przejedzenia i rozkoszyZjadlam gnoazdko i tylko sie podraznilam hehe .glodna jestem ale nie wiem co zjesc.. hmm najlepiej to cos slodkiego ale bic nie mam..moze i dobrze..
Oj wszystkie coś dziewczynki pragną]I mam nadz ze młode pięknie pokaże ze jest dziewczynką
Miłego wieczorku dla was
O Boziu buhahahaha jakie iście szatańskie metody, czerwona kapusta i mocz...hahahahaha ciekawe .A mnie piersi nie bola j nie bolaly ani razu w tej ciazy.. zreszta chyba w zadnej nie bolaly..
Heh jaj juz taj sprawdzamy plec testami to jak kiedys czytalam ze mozna sprawdzic jeszcze jakos... cos bylo ze gotowac czerwona kapuste iles czasu i potem wlac troche do porannego moczu i jak zabarwi na rozowo to dziewczynka a na niebiesko chlopak..
Aa i mozna kupic test wyglada jak ciazowy ale wlasnie z moczu plec dziecka.. moim kolezankom sie sprawdzilo.ciekawe kiedy mozna jak juz teraz to poczytam opinie i zakupie haha..
Cos jeszcze bylo z wsypaniem sody do moczu i jak sie pieni to cos tam a jak nie to cos tam..
Mam dziwna sytuację u chłopców w pokoju..
Wczoraj jak budowalam lego smierdzialo mi jakby ryba ? Ale myslalam ze moze hormony czy cus..ale dzis m mowi ze cos smierdzi i szukal resztek jedzenia czy czego... ale dzieci nie jedza w swoim pokoju ..czasem tylko jablko czy inny owoc..ale naprawde rzadko..
No i mowie do m z jak byl wylaczony kaloryfer to nic nie bylo czuc.a jak wlaczyl to zkowu sprpd nie z tej ziemi. Wylaczylam..wywietrzylam i nic nie czuc.. macie jakis pomysl co to moze byc ?