reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hmm tak się zastanawiam czy nie iść na prywatną wizytę do tej kobietki co byłam ostatnio. Na nfz niczego lekarz nie sprawdził. Pytałam chociażby o tą przeziernosc karkowa ale usłyszałam ze skoro w pierwszej ciąży było wszystko ok to nie ma potrzeby sprawdzać. Wkurza mnie takie podejście, no i ten sprzęt przedwojenny...
jak to nie sprawdzil przeziernosci???
co za patafian! fiolka, idz. ja bym nei wytrzymaal, gdybym nie znala przeziernosci, to takie wazne.

Anney a no patafian. Mojego lekarza nie było bo poszedł na urlop, zastąpił go taki dla którego zawsze jest wszystko dobrze. Miły bardzo ale co z tego jak nawet takich podstaw nie sprawdził.

Dziękuję za przyjęcie :) będę niesmiało pisać a w międzyczasie czytać to co zdążyłyście juz zapisać. Widzę że tematem nr 1 są wizyty :) życzę powodzenia wszystkim i trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłyście , ja mam swoją dopiero 19.02 . Mimo, że to moja 3 ciąża przechodze ją zupełnie inaczej i z o wiele wiekszym niepokojem niz poprzednie .

reklama
Makowka bedzie dobrze.

Magdus aaa nastepna z prawdopodobienstwem na dziewczynke ;) mam nadzieje ze limitu nie ma ;)

Lilija to fakt :)

Icedla witaj..ja nke doczytalam wszystkich postow ;) rozgosc sie ;)

Fioleczka jak nie sprawdzil to ja bym poszla prywatnie .co za konowal...

Ide dzieci do lozek wygonic :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry