reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny:) My już po USG genetycznym. Jak lekarz zaczął badanie to małe spało, ale później podczas smyrania znów zaczęło wierzgać i lekarz musiał przerwać badanie i poprosił nas żebysmy przeszli się na 15minutowy spacer, żeby maleństwo znów przysnęło:) Po tym spacerze skończył badanie i wszystko bardzo dobrze. Maleństwo ssało kciuka, wycierało nosek i robiło inne wygibasy. No i lekarz podejrzał płeć, na 80% dziewczynka i mówi, że raczej jego rpognozy sie sprawdzaja. Czyli jest upragniona dziewczynka. Ale najważneijsze, że zdrowa:)
No i jestem już na L4, ze względu na to, że czasem mam niebezpieczne sytuacje w pracy.

reklama
Borysiątko - gratuluję dziewczynki :)

Akuku - osz Ty! jakie dopracowane wszystko :p

ja nadal dołuję i dziś miałam takie kręćki! masakra... ale chyba jest lepiej niż wczoraj...może to ciśnienie? cholera wie...

Yoohoosek gratuluje wizyty.
Czekam na wyniki, mialam zlecone Homocysteina, d-dimery, LA różne, Białko C, S, wolne Białko S, p/c dekarboksylazie kwasu glutaminowego, p/c kardiolipinie IgM, IgG, p/c B2 glikoproteinie IgM, IgG, Komorki NK - cos Ci te badania mowia? Ja kiedys d-dimery mialam robione. Jesli chodzi o recepte to chyba jest 100 % bo nie ma tam R.

Akukuuuuuuu biuhahahahahahahahaha pobeczałam się ze śmiechu, co za torcik :D buhahahahah i ta cieknąca Sssssssss..... buhahahahaha :D

reklama
Do góry