reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny:) My już po USG genetycznym. Jak lekarz zaczął badanie to małe spało, ale później podczas smyrania znów zaczęło wierzgać i lekarz musiał przerwać badanie i poprosił nas żebysmy przeszli się na 15minutowy spacer, żeby maleństwo znów przysnęło:) Po tym spacerze skończył badanie i wszystko bardzo dobrze. Maleństwo ssało kciuka, wycierało nosek i robiło inne wygibasy. No i lekarz podejrzał płeć, na 80% dziewczynka i mówi, że raczej jego rpognozy sie sprawdzaja. Czyli jest upragniona dziewczynka. Ale najważneijsze, że zdrowa:)
No i jestem już na L4, ze względu na to, że czasem mam niebezpieczne sytuacje w pracy.

reklama
Borysiątko - gratuluję dziewczynki :)

Akuku - osz Ty! jakie dopracowane wszystko :P

ja nadal dołuję i dziś miałam takie kręćki! masakra... ale chyba jest lepiej niż wczoraj...może to ciśnienie? cholera wie...

Yoohoosek gratuluje wizyty.
Czekam na wyniki, mialam zlecone Homocysteina, d-dimery, LA różne, Białko C, S, wolne Białko S, p/c dekarboksylazie kwasu glutaminowego, p/c kardiolipinie IgM, IgG, p/c B2 glikoproteinie IgM, IgG, Komorki NK - cos Ci te badania mowia? Ja kiedys d-dimery mialam robione. Jesli chodzi o recepte to chyba jest 100 % bo nie ma tam R.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry