reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cześć Bąki!

Ewelajna witaj i rozgość się!

Akuku - dziewczynki bliźniaczki! ale by było! :-)

Poczytałam, że w 15 tygodniu dziecię już słyszy i w ogóle... więc przy sprzątaniu włączyłam Stinga - niech się uczy od małego dobrej muzyki :)

Miłego dnia Paskudy! :-)

reklama
Witaj Ewelina :)

Ja dzisiaj się czuje fatalnie... Juz wczoraj na noc miałam mdłości a dzisiaj rano wymiotowalam, zjadlam śniadanie i znowu mnie mdli... Grrrr.. A juz kilka dni miałam spokój

Hej Ewelajna:)
Beta no ten *spam* niezbyt smaczny (ja na szczęście dopieor pdo koniec choroby zaczelam czuc jego smak) ale mi pomógł. Leż jak najwiecej i nie wstawaj.
Ja uczę się, bo jutro mam egzamin. Ale od kiedy jestem w ciąży to zauważyłam, że mam problem z koncentracją i ogólnie uczeniem się. Wcześneij ten materiał opanowałabym w jeden dzień a teraz siedzę nad tym 3 dzien i idzie jak krew z nosa;/. Na szczęście to ostatni egzamin, chociaż zastanawiam się czy nie podejśc jeszcze do egzaminu z metod probabilistycznych bo zerówkę napisałąm na 3, a jestem zbyt ambitna zeby mieć z egzaminu 3... Zobaczę czy będę miała siłę i ochotę na naukę:)

Witam nową mamuśke:-)
Borysiątko ja też odczuwam że w ciąży jestem mniej skupiona i jakaś taka nieogarnięta:-/
A ja dziś zaszalalam i pomalowalam sobie paznokcie na pomaranczowo heh a co! W końcu jutro jadę do teściowej to muszę jakoś wyglądać
Blerka Cześć wredotko:-*

Blerka hahaha byloby oj bylo..ale pewnie jedno w brzuchu siedzi i znajac moje szczescie -chlopak :D

A my z M zaczynamy od jutra zmiany w sypialni:) Tzn remont mały szykujemy. Chcemy przemalować - ale nie możemy dojśc do kompromisu jaki kolor- ja chciałam szary, M chce zółty... Hmm meble w sypialni mamy bardzo jasne, ciezko bedzie nam teraz dokupic cos w tym samym kolorze.... Np łóżeczko.... Mamy wykładzine na podlodze, ja chce ja usunąc i położyc jakis mneijszy dywan a M nie:) no i ciężko jest się z nim dogadać. Mówi rób jak chcesz, ale jak już mówię o moich planach to zmiania zdanie i mówi: rób jak chcesz ale nie rób tak tak i tak:D Nie wiem co z tego wyjdzie.
Sypialnie mamy połączona tak jakbyz garderobą,tak do ponad polowy jest scianka i za ta scianką chce zrobić swój gabinet:) Na jednej scianie półki, na drugiej biurko plus dobre osiwetlenie. Minusem jest to, ze tam nie ma okna i w calym domu mamy skosy i okna połaciowe...
Po weekendzie zrobię Wam zdj może mi coś mądrego doradzicie:)

Witam nowa mame:-)

Borysiatko zrob zdjecia to sprobujemy pomoc.
my jak kupismy teraz domek to nawet tak zle nam nie poszlo z urzadzaniem. Generalnie enkowi podobaly sie moje pomysly choc czasem krecil nosem.

Bprysiatko moj m tez krecil nosem jak wybieralam kolory... ale jakby hmm wyjscia nie mial :)
Sypialnie mam czerwona...krwista..wisniowa ?
Salon kawa z mlekime w 2 odcieniach
Przedpokoj zarowiasto pomaranczowy
A chlopcy zywy zolty i zielony.

Bylismy z dziecmi w palyzonie ;) starszaki sie wyszaleli..m z emilkiem byl w strefie dla maluszkow do 3 lat ;) fajnie sie wybawil niunio ;)
A ja spokojnie posiedzialam i napilam sie kawki ;) mmm moje ulubione latte ;)
Do tego kupilam mini yumyum ;) chlopcy zjedli troche i ja tez ;) m dba o linie hehe :D
Ale za to w pl sklepie byly gniazdka i m mi kupil 3 :D juz jednego nie ma !
Jejku jak mi to smakuje ..az nie potrafie wam twgo wytlumaczyc ! Smak taki hmm inny niz zwykle ;)

Chlopcy rano byli na basenie i w koncu moze byc jeden dorosly z Alexem i Vikim bo Viki ma 5 lat :) ale chłopcy nie chcieli zostac bo wbkoncu nowy playzone ;)
Wyszaleli sie tak ze calu mokrzy byli ;)

Mi sie chce spac ale twraz sie nie poloze bo zaraz emis wstanie a potem pewnie bedzie siedziec dlugo.. mama byc :)

reklama
Do góry