reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cisza jak makiem zasiał. Sama nie mam o czym pisać. Dzień jak co dzień. Rano super a wieczór do bani.

Z domem załatwiania ciąg dalszy. Teraz trzeba czekać na wycene banku i trzymać kciuki żeby była pozytywna i zgodzili się udzielić kredyt.

Powodzenia a wizytach. Ja mojej środowej już się doczekać nie moge :P

Dziś mnie chłop pocieszył... a ten twój brzuch to takie jeszcze sadełko jest.... hahaha. Ja to już mega gruba się czuje. Czekam na przypływ energi i zabieram się za siebie. Basen i aquafitt. Jutro może na siłownie na rowerku pojeździć pójdę.

Co u Was dziewczyny?

Jak spędziłyście weekend??

Aneczka no ja tu sama do siebie pisac nie bede :p
A tak serio to ukladalam dzieciom lego.. tzn segregowalam klocek po klocku w 5pudel! Masakra ile to czasu zajelo..mam nadzieje ze jak juz bedzie im latwiej znalezc to zachowaja pozadek..

Lucalew kciuki trzymam ;) o ktorej wizyta ?

Pupui hehe no to faktycznie Ci powiedzial :D moj m mowi do mnie dzis ze jesCe kilka dnie temu brzuch rowng z cyckami a dzis juz wystaje poza cycki :p hahaha
Tez sie czuje juz wielka haha ale co ja moge ;)

Pupui ty tez w srode wizytujesz aaa ja tez na ktora masz ? Ja na 13.30 !! Juz sie doczejac nie moge :)

Dziewczyny ktkraz z was w uk nie pamietam czy nie anney ? Znalazla mi stronke o prywatnu usg u mnie w miescie inverness.. a ja teraz znalezc nie moge? Nie wiem ale mi chyba nie zabrala ciaza 4 % mozgu.. jak nie wpisuje tak mi pokazuje te w perth itd ;(
Moglabym porposic o ponowne znalezienke ?

Postanowilam ze pojde na samo poznanie plci tak szybko jak tylko mozna..i dodaykowk pojde ok 28 tc na ostatnie usg 3d
Bo teraz w 16 3d nie ma sensu robic... za poznanie plci chyba 50 f bylo..no trudno ;) haha

reklama
Powiem ci akuku ze drogo tam u was, u mnie za 70f dokładnie jeszcze sprawdza maluszka, na chwile włącza w 3D do tego na płycie pełno zdjęć i filmik z całego usg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry