reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny ja po bezsennej nocy:-/
Kladłam się o 22..później patrze na zegar a tam 23..24..1..2.. no i później juz nie patrzylam:-/

Właśnie zbieram się na kontrolę z małą do lekarza. Mi coś gardlo czerwone wywalilo i swędzi przy przelykaniu..
&&&& za dzisiejsze wizyty
Akuku ty to biedna jestes z tą płcią. .ja tam nie mam parcia w żadną strone no ale w twojej sytuacji to pewnie tez bym chciała dziewuche &&&

Loveboiled ja takie mialam plany od poczayku..nastawic sie na chlopca... probuje.. ale to silniejsze ode mnie ;(
To masc ze sterydem tak ? Ja stosowalam ale wlasnie w 2 trymestrze na plamy na ciele..

Borysiatko to faktucznie ciezki weekend..

Cinamona przybijam reke...moj emil przeszedl dzis samego siebie w nocy ;(

Beata ja nie biedna tylko hmm nawiedzona haha.. a tak serio to ja chcialam zawsze parke.. i tak mam 3 synow.. od zawsze marzylam o dziewczynce dla tego te parcie.. no musze przestac obtym muslec... ale nie potrafie ;( to tak jakby nie myslec o zajciu w ciaze starajac sie..

Dziewczyny co za noc !!!!
Emil wieczorem wypil mleko z butli... obudzil sie po godzinie to m mu dal dopic 60 ml ktore zostalo... po czym zaczal plakac ze chce jeszcze ..dorobilam 90 i wydudnil wszystko... dalwj chcial ale jednak usnal... w nocy dawalam mu juz pic bo przeciez zjadl duzo... i od polnocy do 4 wypil cala butle wody z syropem klonowym... oczywoscie na kilka rat... do tego oproznil 2 cyce! I dalej sie budzil ssak maly !
O 4.30 poszlam mu mleko zrobic 150 nl wydudnil... i dalej sie budzil co chwile... nie wiem czy on po chorobie tak nadrabia czy co ? Ocxywiscie nusialm go w jocy przewijac bo pilucha ciezka jak bomba i juz przelal... gdzie jak byl tylko na cycu to budzil sie z prawie pusta pielucha...
Do tego wszystkoego wychodza mu zeby i pewnie chlodne picie daje jakas ulge...aaa ja zwariuje...
Dziia mi health visitor przyhodzi o 11 niby.. a tak to bym aie spac polozyla w dzien ...

Dobra ide ogarniac ..

Akuku - z drugiej strony 4-ty chłopak - to przynajmniej łatwiej - wiesz już z "z czym to się je" i jak obsługiwać.
Ale rozumiem Cię, ze chcesz płeć poznać i już.! Będzie na pewno łatwiej się zastanowić. Tylko nie idź za wcześnien a to usg, bo to nie prędko tak dokładnie widać przecież... te testy koło 20go tygodnia są bardziej wiarygodne...

A propo niewyspania - to się dołączam. Wstałam dziś o 6 ... myślałam, ze zasnę pod prysznicem... :sorry:

Nutria ja wlasnie nie patrze tak ze juz wiem jak z chlopcami.. dla mnie zadna roznica w obsludze hehe.
Dobra koniec tematu.
No walsnie chcialam isc szybko zeby pozniej w 20 tyg ni potwierdzili... chcialam isc jakos w 15.. w 20 bede miec dodatkowy scan.. tzn miedzy 18a22 tyg chyba.
Dobta koniec tematu ... postaram sie juz nie pisac o plci bo sama sie nakrecam bez sensu..
M sie smieje juz ze mnie ;) i nastawia mnie na chlopca caly czas .chociaz on ;)

hej Babinki.

Oj Akuku - co zmajstrowane to zmajstrowane. Ja rozumiem co masz na myśli. Pewnie jakbym miała takie parcie poszłabym wcześniej. a z synka głodomorka się ciesz bo nie wyobrażasz sobie jak ciężko jest jak dziecko nie je.

Loveboiled - ja miałam w poprzedniej ciąży z polski nawet. Stosowałam i nic się nie stało ( z tego co pamiętam to nawet chyba na początku ciąży bo mnie jakieś cholerstwo dopadło)

Beata - to nasze hormony są winowajcami bezsennych nocy...

Cinamona - współczuje ciężkiej nocy.

A mnie się chyba coś gospodarka hormonalna zmienia bo już 4 noc z rzędu a ja mokra jakbym z wan wyszła. A w sypialni wcale gorąco nie mamy. No i znów przeziębienie mnie zaczyna rozbierać.
Josia w przedszkolu to chwila ciszy. Po śniadaniu już. Zaraz do sklepu z pl produktami jadę, potem na siłownie na chwile się poruszać bo dupa niestety rośnie i trzeba się torche dotlenić i obudzić ciało i umysł (choć nie powiem, żeby mi się jakoś bardzo chciało). Wg książek zaraz powinna wrócić do nas nasza energia...wiec czekam na nią.

Witajcie.
To tak jak u mnie Akuku :))
Tez mysli o płci powracaja jak bumerang. Człowiek się wkreca mimochodem I jeszcze wszyscy wokół pytaja czy juz wiemy kto tam mieszka :)
Dodatkowo moi chlopcy są jedynymi wnukami w rodzinie wiec babcie oszalały teraz z radości na wieści o ciąży I wnusia im sie marzy.
A wiadomo kochać będziemy rownie mocno bez względu na płeć.
Ja juz dzis niestety do pracy :(. Wylezalam się do niedzieli. Brzusio się uspokoił. Ale ciagle te szwy tam czuje i takie ciagniecie i szczypanie. Wydaje mi się ze poprzednio tak nie bylo. A moze mnie jakimiś grubymi sznurowkami zszyli :D- oby trzymało tylko. A zresztą to dopiero 5 doba po.
Powodzenia na wizytach!!!!

Hej dziewczyny, dziekuje bardzo za kciuki :-)
Jestem juz po wizycie, z malenstwem ok. Niestety zdjec nie dostalam tym razem, usg mialam przez brzuch a ze mam go tlustego to tez badanie bylo szybkie bo za dobrze nie bylo widac. Dla mnie najwazniejsze ze serduszko bije :-)
Niestety musze zaczac znowu brac progesteron Duphaston bo sie poziom zmiejszyl. Nastepna wizyta 2 marca i juz sie nie moge doczekac.

Loveboiled ja clortimazolum stosowalam na poczatku ciazy wiec spoko mozesz brac.

Little oby juz teraz bylo wszystko dobrze. Fajnie ze juz ruchy czujecie. Mnie sie tez wydaje czasem ze cos tam czuje ale pewna nie jestem.

Akuku doskonale Cie rozumiem, ze chcialabys wiedziec i marzysz o córci. Trzymam kciuki żeby Ci sie to marzenie teraz spełniło :-)

Dziewczyny współczuję nieprzespanych nocy. Moze teraz w dzien bedziecie mogly sie troche przespać.

Pupui ja tez czasem budze sie mokra mimo ze skrecam kaloryfer na noc. To chyba rzeczywiscie hormony.

Zdrowka zycze Wam dziewczyny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry