reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Jak może za świadczyć usg skoro wie ze zostało źle przeprowadzone. Musisz zgłosić jakąś oficjalna skargę
love, zrobilam oficjalna skarge na szpitalnym dokumencie i oddalam do biura, wiec poszlo oficjalnie.
poproilam te
z o wyciag zdjec z tego szpitalnego usg (bo nei daja a miala z 10wydrukowanych).
maja 3tygodnie na odpisanie mi.

26tego ide do tej konsultantki (jej
zespolu) i jesli znow bedvie ta brudna baba, na nia tez zloze zazalenie. niech sie kurna pozbieraja do kupy, bo ja za ich bledy juz wiecej placic nie bede.

reklama
Anney ale nhs nie zmienisz wiec skarżenie nic nie da

da.
bo beda przykladac wieksza wage do badania. oznaczaja sobei pacjenta wtedy w kartotece, jako pacjenta wiekszej uwagi.
ja nei zmienie nhs, nie zalezy mi na tym, ale nei pozwole, zeby moje dziecko i ja po raz kolejny placily za bledy tych konowalow, ktorzy nie potrafia nawet usg zrobic jak nalezy i tylk odhaczaja numer1029u0129e z listy.

akuku - trzymaj się tam. .. bez sensu, ze tak po łebkach robią te usg.

Olka - niesamowicie często masz badania. A jakie te bliźniaki masz? Dobrze myślę, ze 2-jajowe, jesli myślisz o różnych płciach? A co do brzucha - to tak będzie gigantem zapewne. Mój był ogromniasty już w połowie ciązy miałam większy niż sporo dziewczyn pod koniec. A, że do rozstępów to mam genetyczną zdolność, to brzuch mój wyglądał jak niebio gwiaździste.... ;)

Moja ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa. Wizyty mam często ze względu na wcześniejsze poronienie i problemy z szyjką. Ja po pierwszej ciąży nie mam rozstępów w ogóle ale teraz ten brzuch pewnie większy urośnie więc przygotowuję się na nie :)

A Ty masz bliźniaki?

Anney w kazdej ciazy robilam nt..tzn z emilem im sie nie udalo..ale bylam 3 dni pozniej w pl wiec olalam..

Tez pozniej wsatwie zdjecie to zobaczysz jak wyglada pysio..choc zdjecia dupne :(

Oj dziewczyny z tymi lekarzami to jest widzę coraz gorzej :(
Ciekawe czy jak ja pójdę w przyszłym tygodniu to trafie na kogos "ogarniętego" ..

Ja juz po wizycie u położnej, podsuchalysmy serduszko 156 uderzeń na minutę, położna tylko pomacala brzuszek i odrazu znalazła dzidzie :D wysłała mocz do analizy, zmierzyła ciśnienie 98/64 nie znam się ale powiedziała ze ciut niskie ze mogę mieć zawroty głowy. Jestem tez umowiona na spotkanie z consultant chyba żeby omówić wczesniejszy poród, położna powiedziała ze głównie chodzi o to ze stracilam wtedy dużo krwi i miałam transfuzje. Tylko ze to spotkanie mam dokładnie w ten sam dzień i o tej samej godzinie co usg wiec muszę zadzwonić i to przełożyć jakoś hi hi. Za 4 tygodnie usg a za 8 kolejna wizyta u położnej. Pytalam o ta krew powiedziała ze moglobyc to od infekcji intymnej ale jakby się powtórzyło i było tej krwi więcej to mam dzwonić do szpitala na oddział położniczy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny mam dzis konsultacje odnosnie wynikow testu pappa i usg genetycznego. Trzymajcie proszę mocno kciuki.

Little powodzenia na wizycie, kciuki zacisniete.

Akuku wspolczuje kochana, glaby jedne. Anney dobrze pisze trzeba ich bledy wytykac to moze na nastepnej wizycie sie ogarna.
Az szkoda gadac, chyba bym ta polozna opieprzyla.

Do góry