Nadrobie troszke jak emis da..
Pupui wspolczuje samopoczucia..mam nadzieje ze juz troszke lepiej ?
Kasietta super poducha ja mam ale krotsza

mi wystarczala..a do karmienia kupilam taka miekka mialam wczesniej inna i twarda byla..pozniej wstawie linka jaka polecam.. bo czesto sa takie sztywnie i wgedy trzeba calyczas dziecko trxymac a na miekkiej nie trzeba bo sie tak jakby wtapia w poduche
Beata moje dzieci wlasnie czekaja na furby boom doataja jako prezent od babci i mojego brata i zony na swieta.. emilek tez furby dostanie ale taki tanszy.. nie wiem jaka rozboca dam znac jak paczka dojdzie

Ten co emil ma dostac to podobno ma opcje ze albo powtarza co emis mowie.. albo sam gada
Ogolnie duzo ludzj poleca

Ale ja sie boje ze kolejna zabawka bedzie stala ..no zobaczymy.
U nas smiesznie bo wszystko prawie mamy podwojnke..na swieta obydwoje dostali zommery pieski..bardzo fajne..psy vhodza po domu szczekaja..bawia sie.. roboa o co je poprosisz (po angieslku) ale niestety stoja na pulce...hmm
Paulinapk witaj
Aneczka ja ppczulam raz narazie a tak to cisza.. ale w poerwszej coazy wlansie pozno sie czuje ruchy..spokojnie.
Lilija kurcze dziwne z tym znieczuleniem... ale tak jest ...nawet matkom karmiacym nie chca znieczulenia dac a mozna... hmm trzebabylo powiedziec by sie doedukowali w temacie...
Co do kosmetykow to nievea, oilatum.. jonson uczula wiekszosc dzieci.. wiem ze tez z ziajki polecaja.
Amawell milego wyjazdu.. spokojnie bedzoe dobrze.. jak w rodzinie raz fajnie i milo a czasem coezko..ale wszystkoe problemy do rozwiazania
Cinamona super ze polakow trafilas.
U nas tez polska szkola i gdyby to jeszcze byli nauczyciele a nie ludzke jak ja..ktorzy nie sa pedagogami tylko sobie postanowili zalozyc polska szkole to pewnie bym zapisala chlopakow...
Jak mi kolezabka opowiadala ze jej synek plakal i "nauczycielka" zabierajac go powiedziala przestan plakac bo mama po ciwbie nie wroci ! Ehh
Ale sprawdze moze sie cos zmienilo bo chcialabym by naiczylo sie pisac po poslku.. najwyzej sami bedzkemy cwiczyc
Ja tort zrobilam, zawiozlam... pozniej zdjecie wstawie jak zajrze na kompa
Bilety na 50 twarzy greya kupione

idziemy 19.02