reklama

Sierpniowe mamy 2015

cinamona, biedulko ;*** zdrowiej.

Anney ja tylko moge albo na Klinicznej albo Zaspie. Na stronach jest info o oplacie. W Redlowie tez jest szkola rodzenia ale tez widzialam ze z oplata. Bede tam dzwonic ale najpierw musze miec pozwolenie od lekarza.

ja wlasnie z zaspy mailam mojego najlepszego learza na swiecie.
umarl ze 3 lata temu, ordynator bolt. mojej mamie zycie uratowal, mi porod jozia zatrzymal... do tej pory mu dziekuje. zloty czlowiek. no i zapsa wtedy miala jeden z najlepiej yposazonych oddzialow neonatologicznych dla skrajnych wczesniakow. nie wiem jak jest teraz.

reklama
Anney cieszę się bardzo ze ci lepiej. Odpoczywaj i spij jak czujesz ze musisz.
Jesli chodzi o Zaspe to ponoc nadal ten oddzial nenatologiczny jest najlepszy i na Klinicznej rowniez.
Wolalabym rodzic na Klinicznej bo blizej jest skm a patrze na to ze wzgledu na dojazd bo nie mamy samochodu a taxi do Gdyni nie wchodzi w gre. Zresztą jakos to bedzie. Narazie o tym tak nie myślę :-)

Hej dziewczyny;-)

Ostatnio zastanawiam się czy możliwe jest przedawkowanie witamin jeżeli odzywiam się normalnie i biorę witaminy? Ostatnio tak o tym myslalam i się trochę przestraszyłam wiec biorę witaminy co drugi dzień. A wy jak myslicie

Czesc kochane.
Nie wiem Beatko jak to jest wiec nie pomoge :(
Wybaczcie moj brak obecnosci... podczytuje was ale od wiadomosci Gnidki chodze strasznie przygnebiona...
Poprosze o kciuki za dzisiejsza Wizyta ;*
Milego dzionka dziewczynki !

Magdyś trzymam kciuki :*

Jak bardzo bym chciała czuc już pierwsze ruchy, a ostatnio spokój w moim brzuszku, troche sie martwie. Wcześniej wydawało mi się,że wyczuwam tetno, bo "coś" szybko stukało w podbrzuszu, a teraz cisza. Czekam na wizyte w marcu z niecierpliwością.

Magdus trzymam kciuki :-)
Mnie też bardzo poruszyła wiadomość Gnidki.

Lilija nie martw się brakiem ruchów, w pierwszej ciąży to normalne. A tętno watpie żeby się dało wyczuć przez brzuch. Czasem dopplerem ciężko złapać.

Anney bardzo się cieszę, że wszystko jest ok.

A ja 5 marca mam usg połówkowe już. Jakoś tak szybko. A później koło 22-24 tygodnia chcę się wybrać na usg 3d i 4d. Mam nadzieję że fajnie będzie dzieciaki widać. Z córka byłam w 29 tygodniu i było buzke widać i płeć bardzo dokładnie. Ale mi zależy na sprawdzeniu serduszek i narządów w 4d.

Lilija spokojnie, ja tez nieraz pare dni nic kompletnie nie czuje, a pozniej nagle psikus :tak:
Ale ten czas zapierdziela... Najpierw gadam, ze dni sie tak wleka, a tu nagle uswiadamiam sobie, ze to juz tyle minelo i ze juz niedlugo nastepna wizyta itp... Ja mam polowkowe 26 marca.
Mam nadzieje, ze dzis mi plec potwierdzi moj gin. Ale przede wszystkim chce zobaczyc serduszko mojego skarba.

reklama
Olka faktycznie szybko bo ja mam 12 marca i będzie to równo 20 tygodni ale z tego co wiem to robią najwcześniej w 18 tygodniu chyba, ukończonym oczywiście

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry