reklama

Sierpniowe mamy 2015

Blerka mojej mamie sie nie podobalo ani emil ani victor..ale jak sie juz powie ze ma tak na imie to sie przyzwyczajaja i sie zaczyna podobac ;) tak samo jak nie podobalo jej sie pawel dla syna mojego brata ktorg na drugie ma pawel haha ;)

Mi sie Leon leos podoba.. jesli chodzi o Apolonie to tez fajnie ale zastanow sie skoro chcecie i tak mowic Pola czy nie ccecie dac tak na imie ;) mniej do pisania pozniej.
Ja wlasnie zaluje ze Alex jest Aleksander a nie Alex. Do tego drugie imie ma Jaroslaw i jeszcze dlugie nazwisko... chcialam zmienic...ale taka papierologia ze mi sie odechcialo..a tu i tak wszedzie pytaja jak chcemy by do niego mowili wiec wszyscy mowia Alex.

reklama
Blerka - mój brat cioteczny ma syna o imieniu Leonard. Początkowo mi się nie podobało, potem się przyzwyczaiłam teraz stwierdzam że to nawet ładne imię :-) mówią ba niego Leos. Nazwij dziecko tak jak wam pasuje - będą się krzywić ale z czasem się przyzwyczaja :-)

Dziewczyny tak szczerze czy Leon i Apolonia to brzydkie imiona? ludzie się krzywią bardzo. jest nam głównie mi przykro. nam się bardzo podobają i i tak nie zmienimy, ale te komentarze - powtarzające się, są po prostu przykre.
Leon świetne imię. Nad Apolonia sami myśleliśmy z mężem ale trochę za dużo ich biega po podwórku :-D
Moja córka nazywa się Anatolia i co my się nasłuchaliśmy, ze krzywdzimy dzieckio, że dzieci będą się z niej śmiały w szkole. Trzeba to olac bo potem i tak się wszyscy przyzwyczaja :-D

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny :* Czuję sie lepiej po poludniu, z rana troszke cos nie tak ze samopoczuciem było, wtedy w pracy byłam ale jakos dałam radę. Mam nadzieje ze wiecej to nie potwórzy ! :)

Blerka, a tam nie przemuj opinią innych, wazne ze to wam podoba i tak ma byc. Miałam kolezankę, ma córkę, i chciała nadac imiona akie staromodne Zofia czy ZOsia niepamietam, to rodzice i znajomi szczegolnie to znajomi rodzica, na to patrzyli krzywo, sprzeciwniali, ze ona skrzywdzi swoje dziecka itd.. potem zalegała z aktem urodzenia, bo nie wiedziała czy dobry wybrała czy nie. w koncu wybrała Zosia. a Teraz Zosia jakos nie kojarzę juz z starowieckie, a nowosc.

Gratuluje wizyt babeczki i kciuki za kolejne :P Niech dzieci i brzuchy rosną!!!!

Blerka. Olej ludzi i ich opinie. To nie im ma się podobac a Tobie. A na komentarze że skrzywdzisz dziecko nie zwracaj uwagi, Jak będzie chciało to sobie zmieni imię. Zresztą jakie to ma znaczenie. Mój syn ma bardzo niespotykanie imię i mnie się to podoba choć komentarze i miny rodziny nie były pozytywne i co z tego. Wolnoć tomku w swoim domku.

Leon mnie się bardzo podoba, Pola też takie moje zdanie ale to Ty w tym ambarasie masz być zadowolona a nie "sąsiadka z na przeciwka".

Dziewczyny znacie jakieś domowe maseczki lub stosujecie jakieś na twarz? Strasznie mnie wysypalo na twarzy i dekolcie... Nie mam pojęcia czego mogę użyć :-?

Hej,

U mnie tata krzywi się na Lilianę, mówi że mu się Lena bardziej podoba. Ale mu powiedziałam ,że to nam ma się podobać:P (zresztą rodzina i tak się przyzwyczai). A ja mam teraz problem, bo jakiś szał jest na Lilianki, nie mówiąc o Lenkach i mam ochotę wymyślić coś nowego, ale generalnie albo kobiece imiona mi się nie podobają, albo już takie są w rodzinie, a chciałabym, żeby się nie powtarzało... Moglibyśmy mieć chłopaka i nie byłoby problemu:P

Hej Bączki!

Anney - gratulacje dla syna!

Gratuluję Wam dziewczyny wizyt! ja mam jutro i strasznie się denerwuje.... Mam nadzieję, że poznam jutro płeć! i przede wszystkim, że gin powie, że wszystko ok.

Dziewczyny tak szczerze czy Leon i Apolonia to brzydkie imiona? ludzie się krzywią bardzo. jest nam głównie mi przykro. nam się bardzo podobają i i tak nie zmienimy, ale te komentarze - powtarzające się, są po prostu przykre.

d
zieki!

dla mnei bombowe imiona !

my wlasnie obstalismy pr
zy leonardzie i to chyba juz ostatnia wersja. leon mi sie szalneie pooba i byl wlasnie propozycja przed leonardem i na rowni z brunem.

olac innych ;)
i tyle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry