reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Gratuluje wizyt kobitki :-)
Beatko, glowa do gory !! Moze jednak wszystko sie ulozy!!
Cinamona, super, ze juz wracasz do zywych :) I oczywiscie powodzenia na wizycie!!
My na Greya moze w weekend pojdziemy :-)
Widzialam dzis w ciuszku taki sliczny bialy sweterek, ale taki malutki, ze jesieni/zimy by nie doczekal wiec nie kupilam :-(

sny w ciaxy xywe i masakrycxne to normalne. ja mam tex tak co noc i w kaxje ciaxy mialam.
do tego stpnia,xe sniolo mi sie moje nowonarodxone dxiecko, wypadlo mi x rak i kark skrecalo, po cxym wstawalo ;) jak opetane. byl moment,xe sie balam xsypiac haha
urodxilam, blogi spokoj w nocy :p

moje dxiecko prowadxi jakas batalie w brxuchu. dxis ma adhd! non stop sie wierci!

podjelismy x m. decyxje,xe nei bedxiemy sxcxepic prxex pierwsxe pol roku.

anney ty to masz chociaż wybór u mnie jest jakiś głupi przymus.. pamiętam że jak mała się urodziła to jak się obudziłam mi ją przynieśli i już była zaszczepiona :/ a też bym to w czasie chciała rozłożyć

anney ty to masz chociaż wybór u mnie jest jakiś głupi przymus.. pamiętam że jak mała się urodziła to jak się obudziłam mi ją przynieśli i już była zaszczepiona :/ a też bym to w czasie chciała rozłożyć

beatka, mozesz napisac,ze nie zgadzasz sie na szczepienie po porodzie.
wiem,ze na zaspie w gdansku wlasnorecznie piszesz,ze bedziesz szczepic po badaniach i w pozniejszym czasie i nie ma problemu.
tylko trzeba zaznaczyc przed porodem.

w uk to jest super ze nei zrobia z dzieckiem nic bez twojej zgody, dziecko jest caly czas z toba i do kazdego zabiegu, czegokolwiek potrzebna jest twoja zgoda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry