reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ze mną będzie mąż lub nie sama nie wiem. Bo chce wyjechać do Niemiec i nie wiem czy wruci na czas. Ale nawet jak będzie to tylko do fazy partych. A później chce wyjść bo mówi że to za dużo dla niego. Ok ja to rozumiem. Przy pierwszym bylam sama i wg mnie to tez źle. W pewnej chwili chyba urwał mi się film bo nic nie pamiętam a mała trafila do inkubatora i była sama. A tak to chociaż mąż by z nią był jakby byl ze mną. Na takie sytuacje warto mieć kogoś ze sobą

reklama
magdus hahahaha
wiem,ze powinnam ci wspolczuc, ale widze,ze swietnie sobie radvisz ;) haha kchana

slucajcie. a ja nie moge jesc....

nie wiem co jest

jem w
zasadzie tylko salatki: np: rozne slaaty, z hummusem, avocado (polowka), troche startego buraka, ciecierzyca, quinoa, czarny ryz, troche sosu sobie zrobie. albo jakis owoc morza gotowany, slaaty, mango czy gruska (trsciwy owoc) ze dwa kiwi.
albo bulka
z maslem i serem.
nie moge pr
zelknac niczego co ma tluszcz, czy to w postaci majonezu, oleju, bron boze smazone, bleh. ziemniaki srenio... zle sie cvuje, na ryz nei mam ochoty, makarony tez nie. jeynym carbsem jets brazowy chleb.
z protein tylko owoce morza, ryby no i qinoa ( w sporej ilosci)
zupe chuda tylko.
wiem,
ze chudne bo czuje, no ale jak zjem cos tresciwszego, to na wymioty mi sie zbiera i brzuch mnie boli.
c
zuje sie dobrze bardzo, ale martwi mnie to troche. iore witaminy dla ciezarnych, ale nigdy tak nei mialam.
pod koniec ciazy ciezko mi bylo jesc ze wzgledu na brak meijsca i potrafilam wymiotowac po zjedzeniu polowy normalnej porcji, ale to bardziej techniczna 'usterka' (waska klatka i ponoc tak sie dzieje wtedy)

na eser to or
zechy wpieprzam, paczke dziennie, suszone owoce w malej ilosci. ratuje mnei t avocado i maslo ;)

Anney grunt to żebyś nie chodziła głodna, ważne ze jesz ja tez na dużo rzeczy nie mam ochoty. I często jest tak ze jestem głodna i nie wiem co by tu zjeść..

Ostatnia edycja:
Anney mnie tez od tlustych odrzuca I mięso śmierdzi szczególnie rosół jak sie gotuje. Ale niedawno znów moge je jeść. Niestety na brak apetytu nie narzekam obecnie. A twoja dieta na bardzo zdrową wygląda! Ale wieczorami jak klade sie do łóżka to czesto mnie mdli jeszcze choc kolacje max o 18-19 zjadam.
Mój M był przy porodach naszych synow. I nie wyobrażam sobie ze mogło go by tam nie byc. Ma kto przytulic, pomasowac I bardziej rzeczowo myśli od rodzącej. Byl mega zestresowany to fakt choc tego nie okazywał wtedy. Ciężko jest pewnie patrzeć jak żonka cierpi z bólu.
Tym razem tez ze mna będzie. Choć kiedy ostatnio ogladal ze mną jeden odcinek porodow to pytal sie mnie czy tak na prawdę to mężczyźni są nam potrzebni przy porodzie I dlaczego. A poza tym to mowi ze nie wie jak mozna to oglądać I sie tym katowac :)
Moja mama nie dala by rady by byc ze mną.

Facet przecież nie musi ci się patrzeć miedzy nogi

nie???? a widzisz a ja ciagle mysle ze on to wszystko by widzial a ja bym jednak nie chciala chyba... a to jest taka opcja, ze przed samym finalem moglby wyjsc? ooo to dobra opcja dla mnie ;-)))

co do jedzenia JA MOGE NIE JESC WCALE :( mam dosc... ciagle wszystko na sile....

magdus92 nic mi nawet nie mów... mój w kłotni to typowy chu*... ale to żołnierz wiec nie dziwne haha, ale mowie Ci w walentynki mialam ochote go zatluc na amen....

Brygida mała nie tylko ze może wyjść ale np może stać obok ciebie, trzymać cie za reke, ja miałam narzucony ręcznik na siebie i żeby zobaczyć co tam się dzieje miedzy nogami musiałby iść i zobaczyć a tak jak był obok mnie to nic nie widział

I współczuję dziolsxki przejść z waszymi m.
My to juz chyba sporo razem przeszliśmy, duzo sie siebie nauczylismy, nie szarpiemy sie I zupełnie inaczej konflikty rozwiązujemy. Lata praktyki :-D Mój M poza tym nie znosi sie kłócić choc uparty potrafi byc.
Facetom trzeba często podpowiedzieć czego oczekujemy bo oni inaczej myślą niz my I ciężko im rozwiązywać nasze łamigłówki.
Ja to tylko narzekam na reżim domowy teraz bo mam nic nie robic tylko o siebie i dxidzie dbać. I to mnie też czesto wkurza. Czyli kobiecie w ciąży jednak ciężko dogodzić :-D

reklama
Brygida mała nie tylko ze może wyjść ale np może stać obok ciebie, trzymać cie za reke, ja miałam narzucony ręcznik na siebie i żeby zobaczyć co tam się dzieje miedzy nogami musiałby iść i zobaczyć a tak jak był obok mnie to nic nie widział

ja swojego chcialabym wziac zeby byl ze mna i zeby zobaczyl jak kobieta musi sie nacierpiec... i oczywiscie aby od razu poczuwał sie do wszystkiego, bo jak bedzie odsuniety to moze potem bedzie zwalal wszystko na mnie, wszystkie obowiazki, a moze nie, bo ogolnie jest bardzo odpowiedzialny, nie mam pojecia , to w koncu nasz pierwszy skarb bedzie ;)
ale wezme go chyba jednak ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry