reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Brygida pewnie że może wyjść przecież jemu może też się zrobić słabo z wrażenia :-D
Anney ja też jeść nie mogłam ale się specjalnie tym nie przejmowalam. .teraz wszystko wraca do normy. .ale z tego co widzę to jesz bardzo zdrowo;-)
Magdus no to mu powiedziałaś:-) mój to jak się klócimy to później udaje że nic się nie stało. .jak mnie to wnerwia

Natka nie zamierzam Cie linczowac to Twoja decyzja.

Beata z tym na ostatnia chwilw to nie jak zwye..tylko teraz mi sie tam porobilo...
Zachecam jednak dobpoczytania zalecen who.. oraz prawdziwych roznic miedzy karmieniem iersia a mm ale nie te informacje co pisza firmy produkujace mm..
Dziewczyny mm mozna podac zawsze..a wrocic do kp jest trudno-ale da sie.
Do tego nie trzeba szykowac mleka..mleko zawsze cieple gotowe ;)

Littleangel witaj ;)

Brygida ze mna przy kazdym porodzie byl moj m...
Jezeli nie chcesz by patrzul na ostatni etap to ustalcie to wczesniej z polozna zeby wyszedl na czas partych.
Ja jednak uwazam ze facet powienien to zobaczyc zeby doceniac swoja kobiete... a nie poszla urodzila i jest...i co tu tyle krzyku po czym ty zmeczona ?
Nkech masuje plecy daje pic wode trzyma za reke.. moj m do konca byl przy mnie przy mojej glowie..mogl zagladac jak chcial i nawet mnie knformowal na bierzaco .. ale zawsze mozecie ustali ze ma nie patrzec tam tylko byc przy twojej glowie :)

myślalam, że tylko ja mam taki brak apetytu... dobija mnie to bo musze się zmuszać wciąż ;(
a od mięsa odrzuca mnie na km...
kupilam kijki do nordic walking, ponieważ mam zagrozona ciąże i tylko to moge robic a sloneczko dzis takie , że zaraz wyjdę,
ogólnie czuje motylka w brzuszku-ruchy płodu na bank, bo nigdy wczesniej nic takiego nie mialam,
kolezanka mnie wysmiala, ze za wcześnie, ale chyba skoro czuję to wiem, a ona jest pierdołą :D

Haha Anney to sie nazywa niezalezna kobieta haha :-)
Beatko moj tak sie zachowal w sklepie. Od jego bezmozgiego zachowania minelo jakies 15 min. I on do mnie sie usmiecha itp :szok: No to spytalam go czy nigdy nie przestanie byc takim gnojem? A jak juz zaczelam no to skonczylam jak dojechalismy do domu, od tego czasu ani slowa nie zamienilismy :-D
Little.me ja tez juz troche ze swoim jestem, ale jednak czas zmienia ludzi, ja tak uwazam.
On kiedys byl potulny, ale potem mu sie odwidzialo i z jednej skrajnosci popadl w druga. A szkoda gadac z tymi chlopami :-)
Brygida haha trza kiedys jakies zbiorowe ofiary z nich zlozyc :-):-)
Co do jedzenia to ja wlasnie zarlabym non stop takie obtluszczone frytunie hahaha powaznie!!! I az sie dziwie bo tylko kilo na plusie :-)

Brygida pewnie że może wyjść przecież jemu może też się zrobić słabo z wrażenia :-D
Anney ja też jeść nie mogłam ale się specjalnie tym nie przejmowalam. .teraz wszystko wraca do normy. .ale z tego co widzę to jesz bardzo zdrowo;-)
Magdus no to mu powiedziałaś:-) mój to jak się klócimy to później udaje że nic się nie stało. .jak mnie to wnerwia
hahahaha i wex gadaj x baba hahahaha

co do jedxenia, tak, t jest xdrowa dieta (o ile w 21 wieku moxna te owoce spryskane na potege i lecace x drugiego konca siwata naxywac xdrowymi ;) ), tylko kalorii w tym niewiele.
no nic, suplemetuje poki co i do nastepneo badania krwi.

xa tydxien usg sxyjki, moxe sie lola nadstawi dupka i xobacxa cos wiecej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry