Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jakiego ja mam kochanego synka.. Viki do mnie ostatnio prawie codziennie mowi ze jestem najpiekniejsza
A dzis mowi " mamusiu jestes piekniejsza niz wczoraj " dodam ze siedze w pidzamie z nie uczesanymi wlosami haha.
On ogolnie ostatnio mowi.. mamusiu chcialbym Ci kupic kwiatki..naszyjnik..pierscionek.. sukienke itd
Taki slodziak kochany.
Akuku ale masz adoratora w domu tylko pozazdrościć Dobrze niech się szykuje to na przyszłość będziesz miała z czego wybierać jak zacznie dziewczyny do domu przyprowadzać
Magda jak nie swędzi i nie piecze to może nic takiego. Ja mam okres suszy a po kilku dniach leje się ze mnie po prostu i tak z dwa, trzy dni i znowu susza, więc to chyba normalne. Wcześniej miałam nawracające stany zapalne ale jak lekarz doradził mi odstawienie płynu do higieny intymnej widzę duuuużą poprawę. Nie stresuj się niepotrzebnie :-) a ta sperma... no cóż kto głodnemu zabroni
Beatko a od kiedy Ty taka wstydliwa?
Martuszka ja to sie boje ze go beda baby wykorzystywac kiedys.. niewiaskmo na kogo trafi..tu w uk to juz wogle :/ a on taki ze on ze swojej skarbonki chce mi kupowac. Haha
Raz bylisny w sklepie to wybral dla mnke kwiatki a ja zaplacilam jedna roze zabral dla dziewczynki z klasy...
On ma 5 lat i codziennie czekal na swoja dziewczyne haa z lunch boxem i siadal z nia i razem jedli.. haha
Albo przychodzi ze szkoly i mowi ze calowal sare hahaha sie pytam gdzie.. to mowie wszedzie..raczki buzie !
Beata no co Ty ! Ja mam zamiar byc dobra tesciowa
Mloda bede to moze mi jeszcze nie odbije hahaha
Alex to znowu przeciwienstwo Victora od zawsze .. nie lubi buziakow przytulanek itd. A Viki to zacalowac na smierc potafi..az nieraz mu mowie ze ma przesyac haha bo poyrafi usiasc i mnie cmokac haha
Codziennie jak pojdzie juz do lozka to przychodzi sie przytulic dac buzi mi w policzek lub usta, w reke poglaskac mnie a potem poglaskac brzusio i dac buzi w brzusia
A Alex tylko jak ma przyplyw milosci haha ale jak bylam w ciazy emiskiem to glaskal brzuch i tulil codziennie wiec moze i teraz bedzie
Dziewczyny ja chora jestem ! Apetytu brak .. moze i dobrze bo mam 4 kg na plusie.
Wczoraj kupilam sobie gniazdka i ich nie zjadlam. Obiadu polowe a glodna bylam tak ze az sie trzeslam