• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Jakiego ja mam kochanego synka.. Viki do mnie ostatnio prawie codziennie mowi ze jestem najpiekniejsza ;)
A dzis mowi " mamusiu jestes piekniejsza niz wczoraj " dodam ze siedze w pidzamie z nie uczesanymi wlosami haha.
On ogolnie ostatnio mowi.. mamusiu chcialbym Ci kupic kwiatki..naszyjnik..pierscionek.. sukienke itd
Taki slodziak kochany.

Akuku ale masz adoratora w domu tylko pozazdrościć :-D Dobrze niech się szykuje to na przyszłość będziesz miała z czego wybierać jak zacznie dziewczyny do domu przyprowadzać :-D

Magda jak nie swędzi i nie piecze to może nic takiego. Ja mam okres suszy a po kilku dniach leje się ze mnie po prostu i tak z dwa, trzy dni i znowu susza, więc to chyba normalne. Wcześniej miałam nawracające stany zapalne ale jak lekarz doradził mi odstawienie płynu do higieny intymnej widzę duuuużą poprawę. Nie stresuj się niepotrzebnie :-) a ta sperma... no cóż kto głodnemu zabroni :-D
Beatko a od kiedy Ty taka wstydliwa? :-D

Martuszka ja to sie boje ze go beda baby wykorzystywac kiedys.. niewiaskmo na kogo trafi..tu w uk to juz wogle :/ a on taki ze on ze swojej skarbonki chce mi kupowac. Haha
Raz bylisny w sklepie to wybral dla mnke kwiatki a ja zaplacilam ;) jedna roze zabral dla dziewczynki z klasy...
On ma 5 lat i codziennie czekal na swoja dziewczyne haa z lunch boxem i siadal z nia i razem jedli.. haha
Albo przychodzi ze szkoly i mowi ze calowal sare hahaha ;) sie pytam gdzie.. to mowie wszedzie..raczki buzie !

Beata no co Ty ! Ja mam zamiar byc dobra tesciowa :D
Mloda bede to moze mi jeszcze nie odbije hahaha ;)

Alex to znowu przeciwienstwo Victora od zawsze .. nie lubi buziakow przytulanek itd. A Viki to zacalowac na smierc potafi..az nieraz mu mowie ze ma przesyac haha bo poyrafi usiasc i mnie cmokac haha ;)
Codziennie jak pojdzie juz do lozka to przychodzi sie przytulic dac buzi mi w policzek lub usta, w reke poglaskac mnie a potem poglaskac brzusio i dac buzi w brzusia ;)
A Alex tylko jak ma przyplyw milosci haha ;) ale jak bylam w ciazy emiskiem to glaskal brzuch i tulil codziennie wiec moze i teraz bedzie :)

Dziewczyny ja chora jestem ! Apetytu brak .. moze i dobrze bo mam 4 kg na plusie.
Wczoraj kupilam sobie gniazdka i ich nie zjadlam. Obiadu polowe a glodna bylam tak ze az sie trzeslam :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry