reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja:-)K mi lekarz przepisał lactovaginal, to leciało ze mnie ciurkiem kolejne dwa tygodnie. Totalnie nie dla mnie.
kiedys miałam problem z grzybica, dkuuuugo, leki, zioła, nic nie pomagało.
lekarz kazał odstawić wszelkie płyny do mycia intymnego i wodę z cytryna.... Cytryna ustawia środowisko zasadowe i grzyb nie rośnie. I od wielu lat mam spokój.
A lactacyd jest idealny do mycia szarej wanny :-) Koleżance sie rozlał i pięknie ja wybiegli, wiec ja sie tym myć nie będę nigdy :happy:

Ja używam mydła z oleju palmowego, oliwkowego, kokosowego i shea, z olejami pomarańczy czy trawy cytrynowej. Nie mam ogóle problemów ze skóra :-) No chyba,ze mi przymarznie jak sie z m całuje na dworze ;-)

Napisala tak dlugi post i mnie wylogowalo :( ehh

Bylam uspac Emilla i juz z nim zasypialam ;(
Ja nie wiem..ttlko mym spala i jadla i spala i jadla ;( a jak cos do zroobienia mam to sily brak ;(

A kuku, slodziak! :D Taki był mój brat jak mały, a ja jestem jego przeciwnikiem, nie lubiłam przytulać, buzi w miejscu publicznym. wstydzilam ze ktoś nas ogląda i wyśmiewa itd. Nie wiem czemu tak jest, niestety tak mam to juz do dziś. Jak juz mój M na przywitanie da mi buzi czy po trzyma mnie za rączkę i zaraz rumienie jak na buraka.

Lucalew - bardzo proszę :-)

Przypomniałam sobie jeszcze o Świadoma mama. Tam akurat jest sesja zdj na miejscu dodatkowo :-) ale dostaje się tylko 1 zdjęcie, pozostałe ewentualnie można dokupić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry