reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pisalam z Fiolka na fb i jest nadal w szpitalu jutro beda sprawdzac czemu ma skoki cisnienia. Jest w izolatce bo jest chora i zeby nie wstrzymywala kaszlu przy innych ciezarnych i oczywiscie ich nie pozarazala.
Z mezem sie pogodzila.. i sprostowanie ten glos w telefonie nie byl kobiecy (fiolka nic nie pisala o kobiecym glosie tylko o glosie).
Fiolka mowi ze to chyba maz odebral i powiedzial ze do zlego meza dzwonisz ;) a ona sie rozlaczyla. Wiec pewnie jakies nieporozumienie i tyle.

Pospalam ponad 3 godziny uhuhu

reklama
Ja jestem od 5 tyg na L4. Po urodzeniu dziecka ide na roczny urlop macierzynski. Pozniej urlopy etc wiec najwczesniej w pazdzierniku 2016 roku wroce do pracy.

Ja mam o tyle fajna sytuacje, że oprocz normalnej pracy biurowej jestem tez fotografem - sluby, narzeczenskie (dzisiaj jedna piekna rano robilam sesje z balonami :-)) - takze zawsze moge pomyslec o wychowawyczym i dorobic fotami. Jeszcze sie fajnie ulozylo bo jutro maz ma aneks dostac, mam nadzieje ze sporo mu sie podwyzszy wyplata bo dostal wyzsze stanowisko :D

co do Greya - czytalam ksiazke, a film mi sie bardzo podobal. Nawet moj maz nie krytykowal :D

agaa moje dowódctwo rozumie ciąże i nikt nie ma mi za złe,że mnie nie ma, na poczatku pytali mnie retorycznie z usmiechem " co Ty nam zrobiłaś?", ale ogólnie wręcz przeciwnie, dopytują sie męża jak sie czuję, pozdrawiają... co innego jak ktos sobie skacze na zwolnienia co miesiąc...nawet tego nie skomentuje. Nie wiem jak patrzą na karmienie, jedyne czego mogę sie spodziewać po powrocie to to,że moim przełozonym bedzie zależeć abym wróciła właśnie do nich, ja jednak chce na czas karmienia czyli ok 6 miesiecy , przenieśc sie na inne stanowisko, a poźniej wrócić do nich.

Akuku dziekujmy za informację , pozdrów ja :)

Natka zazdroszczę dodatkowego stanowiska, chętnie bym coś dodatkowego sobie zorganizowała, ale nie mam pomysłu. Myslałam o handlu, sprzedaży przez internet ubrań, mam kilka fajnych kontaktów, ale u mnie to nie takie proste, muszę poprosić przełozonych o zgodę na dodatkowy zarobek

moje dzieciątko z soboty ;-) salutuje jak tatuś ;-)
płeć ma mi powiedzieć na kolejnej wizycie ;-)
mamy ponad 6 cm ;-)
dziecko.jpg

Załączniki

• dziecko.jpg
    dziecko.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam po weekendzie

wrocilismy przed 20 do domu, maly spal 2 godziny w aucie wiec teraz pewnie bedzie mi buszowal do polnocy

co do macierzynskiego to ja planuje caly rok, przy synku nie mialam takiej mozliwosci bo jest z 2012r i bardzo zalowalam ze tak pozno masz rzad to wprowadzil
w pracy u mnie nieciekawa sytuacja wiec nie spieszy mi sie tam i tak szczerze to nie wiem czy bede miala do czego wrocic ale na razie nie mysle o tym bo to moze wyjdzie dopiero pazdziernik 2016 doliczajac urlop wypoczynkowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry