Ja mam niedoczynność tarczyce, zdiagnozowano mnie w polsce, pół roku temu po tym jak miałam obumarla ciążą w 6 tyg, a dowiedziałam w 11 tyg. Wiec biorę letrox 100. W uk non stop mówi ze niepotrzebnie brać, mam dobry wynik, taaak jak nie biorę to zaraz tsh podskakuje. Mam wizytę w związku z tarczyca w uk 4 marca i zobaczymy jak to bedzie.
reklama
anney
Fanka BB :)
Masz dobre bo letrox bierzeszJa mam niedoczynność tarczyce, zdiagnozowano mnie w polsce, pół roku temu po tym jak miałam obumarla ciążą w 6 tyg, a dowiedziałam w 11 tyg. Wiec biorę letrox 100. W uk non stop mówi ze niepotrzebnie brać, mam dobry wynik, taaak jak nie biorę to zaraz tsh podskakuje. Mam wizytę w związku z tarczyca w uk 4 marca i zobaczymy jak to bedzie.
kasietta
Witam porannie,
Co do wzruszania się, raz się popłakałam prowadząc samochód, jak wyobrażałam sobie, jak będziemy z R. i wózkiem na spacer iść nad morze z naszego nowego mieszkanka (mamy ok. 1,3 km). A drugi raz wczoraj jak z nim rozmawiałam i powiedziałam, że jak wróci to pewnie już kopniaki będą wyczuwalne i będzie mnie cały czas po brzuchu macał, i on tak namiętnie potakiwał, że oczy mi się spociły
A do takich wzruszających się nie należę 
Co do wzruszania się, raz się popłakałam prowadząc samochód, jak wyobrażałam sobie, jak będziemy z R. i wózkiem na spacer iść nad morze z naszego nowego mieszkanka (mamy ok. 1,3 km). A drugi raz wczoraj jak z nim rozmawiałam i powiedziałam, że jak wróci to pewnie już kopniaki będą wyczuwalne i będzie mnie cały czas po brzuchu macał, i on tak namiętnie potakiwał, że oczy mi się spociły
Hej
Ja dzisiaj pobudka po 6 bo lece zaraz do warszawy na weekendowe spotkanie firmowe. Siedze na lotnisku, pije swiezy soczek i oczy mi sie zamykaja.
Pszczola z dziadkami 3 dni zostanie ale napewno fajnie czas spedzi co najwyzej po przebudzeniu zaplacze za mama...
Ja dzisiaj pobudka po 6 bo lece zaraz do warszawy na weekendowe spotkanie firmowe. Siedze na lotnisku, pije swiezy soczek i oczy mi sie zamykaja.
Pszczola z dziadkami 3 dni zostanie ale napewno fajnie czas spedzi co najwyzej po przebudzeniu zaplacze za mama...
beata88
cinamona bo dziadkowie to skarb :-) ja na swoich też zawsze mogę liczyć
Akuku piękne, ty to nawet jak masz się oszczędzać to dajesz z siebie wszystko
Akuku piękne, ty to nawet jak masz się oszczędzać to dajesz z siebie wszystko
reklama