reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja mam niedoczynność tarczyce, zdiagnozowano mnie w polsce, pół roku temu po tym jak miałam obumarla ciążą w 6 tyg, a dowiedziałam w 11 tyg. Wiec biorę letrox 100. W uk non stop mówi ze niepotrzebnie brać, mam dobry wynik, taaak jak nie biorę to zaraz tsh podskakuje. Mam wizytę w związku z tarczyca w uk 4 marca i zobaczymy jak to bedzie.

reklama
Ja mam hashimoto i aktualnie niedoczynnosc i wyniki mam w dolnej granicy normy. Ale lekarz powiedział ze jest ok i mam sie noe martwić bo w normie i dalej brać ta sama dawkę tzn letrox 50.

Zrobilam figurki na tort Vikiego :):)

O takie ;)

Jutro duzo pracy mnie czeka ale dam rade chyba ;)

Załączniki

• 1425000499490.jpg
    1425000499490.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 61
Ja mam niedoczynność tarczyce, zdiagnozowano mnie w polsce, pół roku temu po tym jak miałam obumarla ciążą w 6 tyg, a dowiedziałam w 11 tyg. Wiec biorę letrox 100. W uk non stop mówi ze niepotrzebnie brać, mam dobry wynik, taaak jak nie biorę to zaraz tsh podskakuje. Mam wizytę w związku z tarczyca w uk 4 marca i zobaczymy jak to bedzie.
Masz dobre bo letrox bierzesz ;)

Witam porannie,

Co do wzruszania się, raz się popłakałam prowadząc samochód, jak wyobrażałam sobie, jak będziemy z R. i wózkiem na spacer iść nad morze z naszego nowego mieszkanka (mamy ok. 1,3 km). A drugi raz wczoraj jak z nim rozmawiałam i powiedziałam, że jak wróci to pewnie już kopniaki będą wyczuwalne i będzie mnie cały czas po brzuchu macał, i on tak namiętnie potakiwał, że oczy mi się spociły:p A do takich wzruszających się nie należę :p

Hej
Ja dzisiaj pobudka po 6 bo lece zaraz do warszawy na weekendowe spotkanie firmowe. Siedze na lotnisku, pije swiezy soczek i oczy mi sie zamykaja.
Pszczola z dziadkami 3 dni zostanie ale napewno fajnie czas spedzi co najwyzej po przebudzeniu zaplacze za mama...

reklama
Do góry