reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew dziekuje, duzo lepiej. Biodra juz mniej bola wiec wiem ze to z przeciazenia. W nocy pospalam i teraz tez sie przespie z emiskiem... pozniej bede piekla biszkopt na tort na pojutrze.. ale jezzcze troche i odpoczne od tortow. Dzidzius najwazniejszy a jednak cialo daje sygnaly ze mam zwolnic... a i tak malo robie...no ale lepiej poswiecic czas na prace w domu i dzie i bo nie dam rady i tego i tortow.. poczekam chwile i jak wszystko bedzie ok to bede przyjmowac zamowienia ;)

Milego dnia ja sie zdrzemne teraz ;)

Chlopaki dzis na obiad jedza makarno z truskawkami.. zostalo mi duuzo kremu od tortu i jak go podgrzeje to sie plynny zrobi hehe ;) a po co ma sie zmarnowac.. no i jeszcze mam jeden biszkopt ale trudno. Mialam zrobic tort dla Emilka i zrobie ale nie dzis, wiec bede piekla swiezy ;)

reklama
Lucalew ten stolarz to chyba rzeczywiście najlepsza opcja, choć cenowo wypadną o wiele drożej niż te gotowce ze sklepów meblarskich. No ale coś kosztem czegoś ;)

Akuku dzidziuś najważniejszy, więc odpoczywaj ile możesz i nie przeciążaj się tak supermamo!

I ja również trzymam kciuki za wszystkie wizytujące się mamuśki! :) My sobie jeszcze poczekamy, gdyż wizytę wyznaczoną mamy dopiero na 18.03. Ale jesteśmy spokojni, bo przy ostatniej wizycie 20.02 pan dr przeprowadził badania prenatalne i powiedział, że dzidziuś zdrowiutki, nie ma żadnych obaw ani wątpliwości, że coś mogłoby być nie tak :) Tylko płci nie chciał zdradzić w razie jakby przy kolejnej czy jeszcze następnej wizycie pyrtuś miał urosnąć albo odpaść - żeby nie było rozczarowania ;) Tak czy inaczej wszyscy i tak już dawno się nastawili na dziewczynkę, więc nie może być inaczej!!!

Akuku, a Ty już wiesz kto Ci się tam w brzuszku ukrywa? Wydaje mi się, że przydałaby Ci się dziewczynka do pomocy przy samych chłopakach ;)

Hej
Melduje sie.
Ja jeszcze w warszawie. O 19.30 mam lot powrotny do szczecina. Spedze z rodzicami jeszcze 2 dni i w srode do domu wracam.
Mloda grzeczna z dziadkaminale troche teski, ja za nia tez i to bardzo.
Ja ostatnio cos ruchow nie czuje i jakies dziwne mysli sue w glowie pojawiaja. Ale w sumie wczesniej tez rzadko czulam. Mam nadzieje ze dzidzia zacznie regularnie kopac i bede spokojniejsza.
Chociaz w sumie pamietam ze corcia tez za ruchliwa w brzuchu nie byla a teraz to minuty w spokoju nie wysiedzi.

Hej Bączki!
ja też trzymam kciuki za wizytujące!

Nie piszę, bo jakoś sił i czasu nie mam. Jeszcze miesiąc pracy - i zwolnienie.. Jutro idę rozmawiać z kierownictwem. Trzymajcie kciuki.

Ancikowa dzieki za ta super mame ale wcale nie jest tak pieknie ;)
Niestwty nie zn plci jeszcze... chcialam osc prywatnie ale niestety za pozno sie obudzilam i terminy bardzo zblizone do tego darmowego wiec odpuscilam.. choc baardzo niechetnie.
No i fakt dziewczynka by sie przydala :) baardzo bym chciala....jeszcze z miesiac i sie dowiemy..narazie czekam na termin usg.. ktore moze sie odbyc miedzy 2-6 tyg.

Tez trzymam kciuki za wizyty..
A ja dalej taka niewyraźna juz przestawało mnie bolec gardło to katar sie teraz zaostrzył.. Smarkam okropnie, głowa az mnie boli.. I schodzi mi wszystko tez w gardło i mnie zatyka Eh.. Jakbym nie była w ciąży juz dawno bym sie nałykała a tak to leżę i sie wygrzewam i przeprosiłam sie z czosnkiem i cebula..

Conamona a idziesz w pl na usg ?
Ojj domyslam sie ze tesknis z corcia :)

Blerka trzymam kciuki za rozmowe ;) bedzie dobrze.

Bunia to samo mialam ;( meczylo mnie z dwa tyg.. potem przerwa i znowu gardlo.. przerwa dwa dni i wczoraj gardlo bolalo.. ale wzielam czocnek wit c i dzis nie boli ;) dzis tez czosnek i wit c

cinamona, może maleństwo fika koziołki i tak się obróciło, że nie wyczujesz kopnięć? Nie martw się na zapas, przecież na początku zawsze te ruchy są bardzo nieregularne. Jeszcze wspomnisz te dni z utęsknieniem! ;)

blerka, powodzenia podczas rozmowy! Trzymam kciuki, żeby kierownik był też człowiekiem! Będzie dobrze, tylko się nie denerwuj, bo odbije się to na maleństwie ;)

Akuku jak nie super mama jak super! :) my płci nie znamy, choć chodzę prywatnie. Taki dość specyficzny ten nasz pan doktor ;)

bunia no to gorąca herbata z sokiem malinowym / miodem (bo ze spirytusem to raczej nie dla nas hihi :D ) i pod kołderkę się pakuj! Bylebyś się szczelnie przykryła, żeby wypocić choróbsko! Mleko z miodem i czosnkiem też bardzo dobre na przeziębienia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ancikowa a ktory tydzien masz i kiedy nastepne usg ? Ja w uk mieszkam wiec mam tylko dwa usg na cala ciaze.. tzn teraz bedzie 3-cie bo mialam skurcze i pojechalam i zrobili takie krotkie ale o plec nie pytalam..

Do góry