Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja chce pragne plaze aaa!!!!!
Swoja droga pryszcze ma twarzy mi wychodza a ostatnio mialam zanim w pierwsza ciaze zaszlam.. haha !
No i sluz sperma wali ! Magdus ? Zwariowalam co ?
Aaa i m mi sie po nocach sni ! Wiadomo w jakoch sytuacjach ! Czekam az skonczy nocki i bedzie atak ! Haha
Czyli ze dziewczynka ? Buhahah
Moj m mowi ze dzis snieg padal i to tez pewnie na dziewczynke
Jak mowi do niego bedzke dziewczynka ? A on tak..albo chlopiec ! Haha
Ja nie mam tych syfkow duzo ale jednak.. ja raczeh czysta zawsze mam . A tu ostatnio takie bolesne wychodza
No nic tylko czekac moge i marzyc jeszcze.. bo pewnie na usg beda 2 jajca piekne znajac moje szczescie ;p
I wiecie co im blizej do usg tymbardziej sie boje ... boje sie ze moje marzenia sie skoncza haha
Dobra tort w lodowce.. jeszcze tylko tynk i zdobienie.. figurki gotowe.. jeszcze tylko mlotek zdobienie tez nie takie wymagajace wiec luzik.
Ciekawe o kotrej skoncze
Gratuluje dziewczynek
Lilija- nie przejmuj sie, mi ostatnio lekarz dosunął ze nie moze za dobrze zobaczyc serca dziecka przez mój tłuszcz na brzuchu
Ja dzisiaj znowu byłam na wizycie bo mi brzuch sie stawiał cały dzien i dostałäm zastrzyk plus Cordafex na obnizenie cisnienia który mam brac co 8 godzin - ja chyba zasne na stojaco bo i tak mam zawsze niskie cisnienie wiec nie wiem na jakiej podstawie dał mi jeszcze ten lek.