reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Wizyty udane, serce się raduje jak się takie dobre wieści przynosi!!!

Dwie plażowiczki się ujawniły, czyli jakie mamy statystyki???

Ja wole palmę i kokosy ale ja sobie mogę tam woleć...:-p

A ja chce pragne plaze aaa!!!!!
Swoja droga pryszcze ma twarzy mi wychodza a ostatnio mialam zanim w pierwsza ciaze zaszlam.. haha !
No i sluz sperma wali ! Magdus ? Zwariowalam co ?
Aaa i m mi sie po nocach sni ! Wiadomo w jakoch sytuacjach ! Czekam az skonczy nocki i bedzie atak ! Haha :D
Czyli ze dziewczynka ? Buhahah
Moj m mowi ze dzis snieg padal i to tez pewnie na dziewczynke :)

Jak mowi do niego bedzke dziewczynka ? A on tak..albo chlopiec ! Haha

Ja nie mam tych syfkow duzo ale jednak.. ja raczeh czysta zawsze mam . A tu ostatnio takie bolesne wychodza :p
No nic tylko czekac moge i marzyc jeszcze.. bo pewnie na usg beda 2 jajca piekne :) znajac moje szczescie ;p

I wiecie co im blizej do usg tymbardziej sie boje ... boje sie ze moje marzenia sie skoncza haha :)

Dobra tort w lodowce.. jeszcze tylko tynk i zdobienie.. figurki gotowe.. jeszcze tylko mlotek ;) zdobienie tez nie takie wymagajace wiec luzik.
Ciekawe o kotrej skoncze ;)

reklama
Gratuluje dziewczynek :)
Lilija- nie przejmuj sie, mi ostatnio lekarz dosunął ze nie moze za dobrze zobaczyc serca dziecka przez mój tłuszcz na brzuchu:-D
Ja dzisiaj znowu byłam na wizycie bo mi brzuch sie stawiał cały dzien i dostałäm zastrzyk plus Cordafex na obnizenie cisnienia który mam brac co 8 godzin - ja chyba zasne na stojaco bo i tak mam zawsze niskie cisnienie wiec nie wiem na jakiej podstawie dał mi jeszcze ten lek.

Do góry