reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Loveboiled ja mysle, ze to jak najbardziej prawidlowe tetno :tak:
Podobno prawidlowa wartosc tetna plodu to od 120 do 160 ud/min wiec spokojnie. Moja na prenatalnych miala 163 i lekarz nic nie mowil, a Ty sie idealnie miescisz w przedziale :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie. Moje na prebatalnych miało 165 u/ m i tez lekarz nic nie mówił a ostatnio jak podslu****e to pomiedzy 148 - 154. To calkiem prawidlowo.

Loveboiled poljcz sama bo doppleey czesto oszukuja. Aczkolwiek 146 to bardzo ladne tetno ;)

Graluje zakupkow ! A Tobie magdus wyjatkowo ze sie skusilas :)

Tort zawieziony podobal sie ;)

Noo dlugo z tym walczylam, ale jak zobaczylam te kocyki no to oszalalam :-) a pozniej cala droge do odmu sie usmiechalam, jak wariatka :-) Akuku sprobowalaby powiedziec, ze sie nie podoba!!! To bysmy jej nakopaly do tylka :-)

reklama
Synek lubi pomagać mamusi :)

Załączniki

• 1425385141330.jpg
    1425385141330.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 51
Do góry