reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku maja się wyprowadzić najpóźniej do lata. Jak gotuje to przeważnie tylko dla siebie i męża czasem jak zrobie więcej to zjedzą. Ona w ogule nie gotuje. Dobrze ze obydwoje pracują i płacą za mieszkanie i rachunki..

reklama
Loveboiled, Akuku uspokoilam sie troche jak juz slyszalam to serducho ale rano dzwonie.
Loveboiled wspolczuje Ci takich lokatorów. Ja bym chyba juz nie umiala mieszkac z kims jeszcze.

Akuku ale historia i co przyjaciolka nie oddala Ci tej kasy?

Lucalew co ty nie oddala...a jak sie upomnialam to napisala mi ze jsst mi dluzna 50f a nie 1000f... olalam ja i tyle...a do tego jest chrzestna Victorka.. a chrzestnym tez doopek..
Ald tak nezt jak sie nie ma kontaktu z rodzina :/

Ja jeszcze sobie na noc podsluchalam maluszka, odrazu znalazłam serduszko :) co do rodziców chrzestnych to teraz będziemy mieć ciężko kogo wybrać, ojcem chrzestnym będzie mój brat, siostra juz jest chrzestna synka. Mąż ma dwóch braci jeden z nich jest chrzestnym synka no ale teraz potrzebujemy mamy chrzestnej... I kompletnie nie mamy zbytnio kogo wybrać.. Będzie ciężko..

Tu akurat nie ma reguły czy chrzestny jest z rodziny czy też nie, czasami ma sie lepsze relacje z przyjaciółmi, a jeśli ktoś sie nie sprawdzi w tej roli to jego status bliskości nie ma znaczenia. Trzeba po prostu starac sie wybrać ludzi dobrych i mieć nadzieję,że sie nie pomyliło

Chciałam dac przyjaciółkę ale ona juz jest mama chrzestna dwójki dzieci, nie chce jej dokładać... Po za tym mieszka w Polsce. Wolałabym żeby to był ktoś na miejscu.. Ale juz nawet nie chodzi o ta odległość tylko zwyczajnie nie mamy kogo wybrać..

niektorzy maja trociny w glowie a do tego sa egoistami strasznymi.
lilija wiem co czujesz mialam podobnie jak wizytowali u nas A dzieci.
love - ja tez chyba 2lata od przyjazdu mueszkalam ze znajomymi i pomimo ze nie bylam w ciazy i bylo to dawno temu nie chce tezgo piwyorxyv. potem zamieszkalismy tylko z jednym kolega (dojrzaly facet 45lat,) a idiota jakich malo. A raz go pobil prawie.

dobra ide spac dziewczymy. Wy tez odpoczywajcie.

reklama
Wiecie ja to zawsze .mierze ludzi swoja miara.. a potem po dupie dostaje :/ ale wierze ze dobro jak i zlo wraca... ja pomagam innym i nie oczekuje nic w zamian.. ale chociaz szacunek.. niestety dostala kopa kilka razy.. ale za to calkiem obcy ludzie pomogli nam jak nam sie auto we francji zepsulo...
Teraz pomagam jak moge ale nie mosztem mojej rodziny...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry