reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

pupui, zjedz jagody.
rannigastu na bank nie mo
zesz brac w ciazy.
moja bratowa ma
zgage i dostala renni i cos na A... ale eni wiem co.
a mo
ze migdaly?
jesli to wr
zody, to jagody pomagaja... borowki etc.

biedna.

reklama
biedna jestes Pupui! :no: zapytalabym sie momeju ginowi ale ide dopiero za 3 tyg :no:

a u mnie tragedia w domu - wynajelam mieszkanie od 1 lutego po znajomych, oni sie przeprowadzili na koniec korytarza na wolne mieszkanie - wydawało mi sie to dziwne... no ale podobno dlatego, ze jest tam scianka dzialowa a maja mala corke

a co sie okazuje????? ze w domu sa robaki :szok::szok::szok::szok:

nazywaja sa psotnik zakamarnik czyli gryzek!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam bizka na punkcie robakow - to nie gryzie no ale kurcze, jestem w ciazy i nie chce siedziec na lozku widzac, ze malutki milimetrowy robaczek zapiernicza po scianie! robilismy dwa opryski srodkiem getox i nic nie pomoglo nadal je widze.

W poniedzialek kupuje Raida i moaz wypsika dom i poddaje sie bo zainstaluje plytki globox na robaki.. .niby w ciazy nie mozna... ale wydaje mi sie, ze bardziej mnie zzera stres jak plouje wieczorem na mini robaki...

a czy ktoras z Was stosowala srodki owadobojcze dostepne w sklepach normalnie podczas ciazy???

Skonczylam ale wczesnie ;)
Zostalo mi zrobic napis i nalozyc figurki na tort ..ale sie zastanawiam czy Else nie poatawic na dole bo dosc wysoka jest ;) a samego olafka na gore. Jutro m sie doradze. ;)

Natka to sa te takie co od wilgoci ? Ja mam je czasem w lazience i zabijam..
Ale wspolczuje... jak widac kolezance zalezalo by kogos znalezc na jej miejsce ;(
I tak wlasnie jest ze znajomymi ;(

Pupui moja kolezanka brala chyba ranigast na zgage w ciazy ale nie pamietam dokladnie. Moze napisz na jakims forum medycznym ? Czesto szybko odpowiadaja.
Wspolczuje Ci kochana ;(

Dobranoc.

Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Dnia Kobiet!!!!

kwiaty_na_walentynki_735177.jpg

Załączniki

• kwiaty_na_walentynki_735177.jpg
    kwiaty_na_walentynki_735177.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry