reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
nooo od wilgoci - bo my mamy kawalerke wiec i lazienka i kuchnia niedlaeko od siebie...

ehh troche to potepie bo mnie denerwuje i oczywiscie wietrzymy mieszkanie intensywnie i nie dopuszczamy do tego zeby bylo wilgotno

no ale wiadomo jak jest :wściekła/y:

jestem tak wkurzona na nich, ze koniec :wściekła/y::no:

Natka wcale Ci sie nie dziwie :( mogli powiedziec prawde ..a nie znajomych na mine wciaskac ;(

Tort odebrany klientka i jej synek zadowoleni i puki co zadnych zamowien ! Uff.
Wczoraj obkladajac tort bylam tak wkur... ze zucilam packa do gladzenia i rozwalila sie :p dobrze ze mam druga ale dwie potrzebne na raz..wiec musze kupic..
I wkurzajac sie mowie "to moj ostatni tort " a moj m juz wkurzony bo tyle nakupowalam sprzetu i sobie zdanie zmieniam...ahh faceci ! Jakby nie wiedzial ze mowie tak bo sie denerwuje ;/ i zamiast olac i nic nie mowic lub mnie uspokoic to sie czepia.
A dzis ja na m naskoczylam...
W domu brazowy ryz..chcialam bialy bo robie zapiekanke.. m kupil dwa ale brozowe tylko innej firmy. Oczywiscie opkowanie takie ze nie widac co w srodku ale napisane i wzial nie te ! A ja wkurzona... ahh az mi zle ze tak naskoczylam bo przeciez nie bylo to warte..

Ja mam dosc tych moivh hormonow bo naprawde czepiam sie glupot ;(

Co tu taka cisza ?

Akuku cisza bo u nas wiosna :-D 11 stopni w cieniu. Dziecko w bluzie na podwórku cały dzień.
Teraz na szczęście z tatusiem w lego siedzą a ją mogę poleżeć. Tak dzieciaki dotlenilam, że dopiero teraz jak się położyłam to się obudziły.
Akuku i tort pokazuj :-D

Wam też dziewczynki wszystkiego najlepszego :-D kopniakow i poznania płci przede wszystkim.

Ja dziś już lepiej. Tylko zgaga i mi się odbija treścią żołądkową ale to pikuś.
Pogoda piękna. Na flo (flomarkt/car boot) byliśmy jak co tydzień ale tylko Joschka kilka ubrań dostał.

I kupiłam wózek (wymarzonego jogger a GT).
Ale więcej napisze w odpowiednim wątku jak jocha odpuści lapka.

Mam nadzieje, że miło Wam mija dzień.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry