reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lekarz mówił, że zrobią tak aby jajowód był 'jak nowy', zszyli go i lekarze powiedzieli, że z pewnością będę mogła jeszcze być matką. Jeszcze zobaczymy co powie ginekolog bo zapewne będą mi robić badania na drożność jajowodów.

reklama
PaniKovalowa ściskam i trzymam kciuki za kolejną ciążę :). Pochwal nam się wtedy proszę :)

Hemoglobinę mam 14,5 (norma 12-16)

Co u Was dziewczynki? Jak mija przedpołudnie? U mnie leniwie, pogoda nie sprzyja wybuchowi energii, a jeszcze dziś mają majstry montować nam drzwi w pokojach, w końcu domek będzie wyglądał jak przytulniej ;)

Borysiatko powodzenia na uczelni i udanego koncertu ;)

EDIT: Macie w domach parowar? Właśnie dostałam i wypróbowuje na brokułach, nie mam niestety instrukcji obsługi, więc moje pytanie jest nstepujące i jedyne ;) : na 3 poziomowym jakie produkty gdzie kłaść? Tzn ziemniaki na samym dole? Czy może mięsa?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry weekendowo:)

Ja piekny poranek, sniadanko do lozka, moj m tak o mnie dba i sie martwi ze najlepiej by bylo zebym lezala i pachniala, a on tylko tuli i caluje brzuchol:)

Czy mam sie martwic jak mocno kichnelam i zabolal i zakul mnie brzuch po lewej stronie, dosc mocno?:(

Ania, nie musisz się martwić, kiedyś pisałyśmy o tym. Sama tak miałam i się pytałam dziewczyn, wyszło na to,że praktycznie każda ma ból przy mocnym kichnięciu

aneczka NIE nie ma się czym martwić. Ja ostatnio też tak kichnęłam że aż tchu nie mogłam złapać. Ale jak widzisz z dzidzią u mnie ok. Po porstu następnym razem podkulaj nogi gdy ci się chce kichnąc i akurat leżysz.

reklama
Mnie też boli jak za mocno kichne ale się tym nie martwię. U nas pracowicie, byliśmy rano na zakupach i zaraz zabieram się za przygotowywanie obiadu bo do małego przychodzą koledzy na imprezkę urodzinową. Dobrze że tatuś ma wolne to się chłopcami zajmie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry