Akuku
Fanka BB :)
Pupui jest troche lepiej
z Emilkiem tez choc noc do bani..
Ogolnie to mu nie sciagalam jeszcze bo nie bylo co.. on ma bardziej wode i jak probowalam sciagnac to nic to nie dalo.
Widzisz ja mialam katar 3 dni haha tzn mam ale tylko rano
Dluuuga przerwa w pisaniu bo roboty troche... i Emus zwymiotowal
mam nadzieje ze nie wirus tylko przez kaszel...
Eh biedny moj syncio ;(
Cinamona milego spacerku.. ja 3 dzien w domku.. ah
A dzis m zaczyna nocki codziennie do konca marca ;(
A ja na za tydzien mam dwa ciasta. Nie torty tylko ciasta..
No i wystawilam sie na fb z ostatnimi tortami bo wczesjiej jakos weny nie mialam i od wczoraj co chwile pytaja o tort co dla Vikiego robilam.. haha tyle ze ludzie chca na 10 osob haha
wiec sorki ale 3 pietrowy odpada haha.
Mialam nic nie robic ale kurcze kazda kaska sie przyda, a jak mowilam nie chce po macierzynskin do peacy wracac tylko same torty.. a jak znikne z rynku to pozniej bedzie ciezko wrocic...
Pani Kovalowa pamoetamy
co slychac ? Doczytalam..
Ojej tak mi przykro ;(
Trzymam za was mocno kciuki ! I wierze ze uda sie Tobie zostac mama ! Teraz Wasz aniolek nad wami czuwa i bedzie dbal o was z gory !
Lilija ja z reguly miesa ryby klade na dol a warzywa u gory.. ale jak np nie zmiesci sie cale miesko na dol to do gory daje i mieso i warzywa
Aneczka ale Ci dobrze !
Nie martw sie tym kluciem
i nigdy nie wstrzymuj kichniec tak by wiesz kichnac cicho czy cos 
Ogolnie to mu nie sciagalam jeszcze bo nie bylo co.. on ma bardziej wode i jak probowalam sciagnac to nic to nie dalo.
Widzisz ja mialam katar 3 dni haha tzn mam ale tylko rano
Dluuuga przerwa w pisaniu bo roboty troche... i Emus zwymiotowal
Eh biedny moj syncio ;(
Cinamona milego spacerku.. ja 3 dzien w domku.. ah
A dzis m zaczyna nocki codziennie do konca marca ;(
A ja na za tydzien mam dwa ciasta. Nie torty tylko ciasta..
No i wystawilam sie na fb z ostatnimi tortami bo wczesjiej jakos weny nie mialam i od wczoraj co chwile pytaja o tort co dla Vikiego robilam.. haha tyle ze ludzie chca na 10 osob haha
Mialam nic nie robic ale kurcze kazda kaska sie przyda, a jak mowilam nie chce po macierzynskin do peacy wracac tylko same torty.. a jak znikne z rynku to pozniej bedzie ciezko wrocic...
Pani Kovalowa pamoetamy
Ojej tak mi przykro ;(
Trzymam za was mocno kciuki ! I wierze ze uda sie Tobie zostac mama ! Teraz Wasz aniolek nad wami czuwa i bedzie dbal o was z gory !
Lilija ja z reguly miesa ryby klade na dol a warzywa u gory.. ale jak np nie zmiesci sie cale miesko na dol to do gory daje i mieso i warzywa
Aneczka ale Ci dobrze !
Nie martw sie tym kluciem