reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui jest troche lepiej ;) z Emilkiem tez choc noc do bani..
Ogolnie to mu nie sciagalam jeszcze bo nie bylo co.. on ma bardziej wode i jak probowalam sciagnac to nic to nie dalo.
Widzisz ja mialam katar 3 dni haha tzn mam ale tylko rano :)

Dluuuga przerwa w pisaniu bo roboty troche... i Emus zwymiotowal :( mam nadzieje ze nie wirus tylko przez kaszel...
Eh biedny moj syncio ;(

Cinamona milego spacerku.. ja 3 dzien w domku.. ah

A dzis m zaczyna nocki codziennie do konca marca ;(

A ja na za tydzien mam dwa ciasta. Nie torty tylko ciasta..

No i wystawilam sie na fb z ostatnimi tortami bo wczesjiej jakos weny nie mialam i od wczoraj co chwile pytaja o tort co dla Vikiego robilam.. haha tyle ze ludzie chca na 10 osob haha ;) wiec sorki ale 3 pietrowy odpada haha.
Mialam nic nie robic ale kurcze kazda kaska sie przyda, a jak mowilam nie chce po macierzynskin do peacy wracac tylko same torty.. a jak znikne z rynku to pozniej bedzie ciezko wrocic...

Pani Kovalowa pamoetamy :) co slychac ? Doczytalam..
Ojej tak mi przykro ;(
Trzymam za was mocno kciuki ! I wierze ze uda sie Tobie zostac mama ! Teraz Wasz aniolek nad wami czuwa i bedzie dbal o was z gory !

Lilija ja z reguly miesa ryby klade na dol a warzywa u gory.. ale jak np nie zmiesci sie cale miesko na dol to do gory daje i mieso i warzywa ;)

Aneczka ale Ci dobrze !
Nie martw sie tym kluciem ;) i nigdy nie wstrzymuj kichniec tak by wiesz kichnac cicho czy cos ;)

reklama
kovlaova..... przykro mi :(
daj
znac nam koniecznie, jk zajziesz znow w ciaze!!! bede czekac!

d
zien dobry paniom i do widzenia! milego dnia.
mam gosci d
zis, a jutro dzien mamy, wovek i kupe pracy potem, wiec nie bedzie mnie.

sciskam weekendowo

PaniKovalowa wspolczuje Ci kochana, trzymaj sie i duzo sily zycze. Kciuki trzymam za nastepna fasolke.

Moj ostatni wynik hemoglobiny 12,5 a zelaza 40 przy normie 37-145 dlatego mam suplementowac zelazo bo jest w dolnej granicy normy i zeby za chwile nie poszla mi morfologia.

Lilija ja mam parowar i w zaleznosci co chcesz rkbic czy same warzywa czy mieso czy moze wszystko na raz. Ja ukladam w zaleznosci tez od wielkosci produktu czasem brokuly czy inne warzywa na samym dole a mieso wyzej albo mieso na samym dole a warzywa na kolejnych dwoch poziomach. Ja tez nie mialam instrukcji obslugi ale moze na necie znajdziesz.

Aneczka nje powinnas sie martwic tak jak dziewczyny pisaly bol sie pojawia ja nawet mniewam jak sie smieje jak leze i musze zmienic pozycje zeby nie bolalo i ciagnelo.

Borysiatko mi,ego dnia na wykladach i koncercie. Ja jutro tez wybieram sie na urodzinki ale 8 latka i chyba skusze sie na torta
:-)

Kovalowa przykro mi bardzo :-( ale wierzę, że już niedługo przyniesiesz nam radosną nowinę i wszystkie będziemy się cieszyć razem z Tobą :-)
Akuku tylko spokojnie z tym utrzymywaniem się na rynku :-) a poza tym cudeńka, które wychodzą spod Twojej ręki nie potrzebują wielkiej reklamy :-)
Anney Ty też się tam oszczędzaj bo weekend wygląda na pełen wrażeń :-)
Mnie dziś strasznie boli głowa :-( jutro mamy gości a dla mnie jakoś sił brakuje na przygotowanie wszystkiego...

A ja mam żelazo 42 (norma 35-140), ale miałam robione jakieś iron saturation i on to tłumaczył jako jakaś wchlanialnosc żelaza (?) i wyszło 10 (norma 20-50) i tez dał mi cos i 3x mam brać..
A co do hemoglobiny to 13 (norma 11.5-15.5) ..

PaniKovalowa współczuje z całego serca, na pewno następnym razem sie uda !:) trzymam mocno kciuki za ciebie.

A co do kichania to ja strasznie kicham, chyba nigdy tak nie miałam Eh.. A jak juz kichne to Oh zaboli nawet bardzo czasem .. Ale co zrobić..

Dziewczyny... mam drzwi! :D. W końcu wyglada jak w domu :)) Cieszę sie niezmiernie!
Goście dopiero wyszli, chwilę odetchnę i za chwilkę inni mają przyjechać. Od kiedy jestem w ciąży lubię jak przyjeżdzają, może dlatego,że w większości czasu jesteśmy z Mż sami albo on pojedzie do pracy to sama... W każdym bądz razie wolę aby przyjeżdzali teraz a po porodzie dali mi chwilę relaksu :D ...raczej niemożliwe, ale łudzę się ;))
Co tam u Was ? Każda widać ma zajętą sobotę, bo ruchu na forum nie ma... wpadne później ;)

reklama
No wy mialyscie gosci a ja wróciłam z gości. I jestem padnięta. Byłam na urodzinach u dwulatka z moją Nadia. I stwierdzam ze wszystkie dzieci grzeczne tylko moja to jakiś czorcik wcielony. Ale przeżyłam :-) no chwili na dupie nie usiedzieć wszędzie jej pełno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry