reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
anciikowa - pozwolę sobie nie zgodzić się że z chłopcami mniej problemów. Wszystko zależy. Dzieci mają różne temperamenty. A jeśli chodzi o relację.. to uważam ze żadna matka z synem nie może miec takiej relacji jak matka z córką.
Ja w pierwszej ciąży nastawiałam sie na syna.. jak sie okazało że córka to też potrzebowalismy troche czasu żeby to zaakceptować. A teraz oczywiscie nei wyobrażam sobie że mogłby być pierwszy syn.. Córcia jest cudowna, ciekawa swiata i pełna energii.
Drugi ma byc syn - wspaniale! Z racji mojego zawodu nie moge powiedzieć inaczej - byle było zdrowe. nic innego sie nei liczy. Na płec dziecka nei mamy przeciez wpływu.

Bunia gratuluje synka. Ja jak mi tak moj M mowi ze chce córeczkę tzn wolałby to ja zaczęłam tez bardzo chciec dziewczynki ale bede sie cieszyc i z synka.

Chorowitki zdrowka zycze.
Wrocilismy z urodzinek synka brata i juz przyjechalam z malym workiem ubranek :-) Ogladalam tez ubranka ktore mam jeszcze dostac, zabawki i wozek super z duzymi pompowanymi kolami, ciesze sie bardzo bo takie chcialam i kolor tez mi bardzo sie podoba.
Mam tez dostac wanienke ze stojakiem, bujaczek, butelki takze jestem mega szczesliwa :-)

Anney skleroza to ja ja mam od samego poczatku ciazy i ciagle sie nasila. Ja juz sie z tego smieje, moj M nazywa mnie ze chodze Oszomotona hehehehe

Lucere wszystko zalezy od dziecka i rodzica a nie plci jesli chodzi o wiez miedzy rodzicami. Uwierz mi ze znam przypadki osobiscie kiedy synkowie sa bardziej zrzyci z mamusiami niz córki tak samo kiedy sie mowi coreczka tatusia, ja nigdy nie bylam ani coreczka tatusia ani mamusi za to synkiem najukochanszym dla moich rodzicow byl j jest brat.

Akuku ja z kolei slyszalam o cebuli zeby pokrojona np na pol polozyc przy lozku na noc.

Bunia chlopcy sa super !
Dobrze ze sie teraz dowiedzialas a nie przy porodzie :) choc wiem co czujesz! Przezylam to dwa razy.. za pierwszym bylo mi obijetne z naciskiem na corcie..ale obojetne haha i mam 3 synow! I kto wie..moze 4-ty w drodze ..a wtedy deprecha murowana !

Beata wg tej teorii Viki powinien byc dziewczynka ! Ale widac silny chlop!

Anney super ze wozio masz ;)

Lucalew to dzis klade cytryne cebule i czosnek hahaha ;) a co niech smierdzi :p

Polozylam Emilka spac ..pol godziny usypiania jak nigdy bo zawsze syzbko zasypia.. po 5 minutach sie obudzilchetny do zabawy..a ja zla jak osa.. bo chce wolne ! Odpoczac troche chce noo!

Na spacerze jednak Emis nie usiedzial w wozku wiec pobiegalam za nim troche.. byl chlopiec w wieku Alwxa ale wiekszy od niego..polak..i bawili sie we 3-ke ..i w pewnym momencie ten chlopiec (nie widzialam tego)uderzyl Alexa w twarz... Alex przyszedl jak gdyby nigdy nic i bujal Emilka na hustawce... i patrze co on taki czerwony policzek ma..przybiega ten chlopiec i mowi: Alex przepraszam..ja chcialem zeby bylo smiesznie...
I wtedy Alex..on mnie uderzyl...
No i mowie do tego chlopca ze bardzo nie ladnie zrobil... ehh rozumiem popchnac..kopnac ale w twarz?

I teraz mlody jeczy eh :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry