• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

lilija dla mnie największym komplementem było jak moi siostrzeńcy powiedzieli, że powinnam iśc do Master Chefa albo swoją restaurację otworzyć. Z kolei bratanek niejadek powiedział swoim rodzicom: ja to tylko u cioci Jagody lubię jeść (ale zawsze jak ma do mnie przyjechać na weekend to gotujemy wspólnie i robimy to co on lubi)

reklama
Werci super ;) bedzie dobrze. O 22 co tak pozno ?

Yyy dziewczynki odbieraja urode ? Kolezanka mowi ze brzydne w tej ciazy :D haha prawde mowi bo lustro mam i widze.. twarz jakas sucha.. wypryski itd..
Dziewcxyny wytrzymacie moje marudzenie ? Jeszcze 13 dni ? A potem albo radosc wielka albo jaka depreche ?
Wiemm najwazniejsze by bylo zdrowe ..i wszystko rozumiem
.ii wogle szczesciara jestem ze dane mi jest miec tyle dzieci.. bo niektorzy staraja sie latami my o Emilka 2 lata ponad.) Ale i tak nie potrafie myslec inaczej noz ze chce corcie!
Nienormalna jestem ;(
Mam juz dosc tego myslenia niech ten czas szybciej mija...

Sorki za moje marudzenie ale moje wszystkie mysli do jednego soe sprowadzaja ;(

Mój też mnie smyra od niedzieli,a dziś to się poplakalam, bo tracilam już wiarę, że po tym co przeszłam będzie mi to jeszcze dane.

reklama
Kruszka ciesze sie razem z Toba :tak:
Akuku- ja tez bym sie juz doczekac nie mogła na Twoim miejscu.... dziewczynka tez jest moim ogromnym marzeniem wiec moze ale to tylko moze zdecyduje sie na trzecia probe :) chyba ze lekarz sie pomylił....
A ja znowu na zwolnieniu lekarskim - tym razem wirusowe zpalenie oskrzeli- jeszcze nigdy nie byłam tyle razy chora jak w tym sezonie...tak samo mój syn który jest chory srednio co dwa tygodnie...ja juz chce zeby ta zima sie skonczyła i zabrała te choróbska ze soba!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry