Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilija właśnie nie wiem jak glukoza bo wyniki zawsze lecą od razu do lekarza żebym nie musiała odbierać. Jak jutro zdążę to się okaże. Ja zjadłam kolację po 21 jeszcze bo nie wytrzymałabym do rana za nic.
Aneta zaskoczenie było ale na maxa pozytywne. Zaczęliśmy wtedy szukać jakichś powodów ale nic do nas nie pasuje :-)
Little.me gratuluje kolejnego facecika :-) ja chciałam chociaż jednego i chyba żaden nie będzie mi dany.
Olka u nas w rodzinie też brak bliźniąt, były, ale kobiety pochodziły z innych rodzin a spokrewniony był ze mną mężczyzna. A wiadomo oni się nie przyczyniają do tego.Mimo tego 2x byłam w bliźniaczej ciąży. Również zachodzilam w głowę, jak to możliwe. A jednak :-)
Do usg 12 dni...odliczam probuje sie nastawiac na chlopca ..co by zareagowac jak czlowiek normalny w razie czego...
Ale caly czas marze... aaaa
Ja na zawal padne do tego usg ! Serio!
Lilija zjedz cos jeszcze wieczorem jak bedziesz glodna. Ja pamietam ze jadlam jak zawsze chyba ok 20 kolacje i mnie to starczylo ale smialo mozesz zjesc cos jeszcze o 21.
Ja sie juz szykuje do szkoly :-)