reklama

Sierpniowe mamy 2015

Papui gratuluję odebrania kluczy nareszcie :-).
Borysiatko my tak samo cały dzień wczoraj z otwartym na szeroko tarasem, mż przekonywał ogródek, a ja chciałam obiad, cudownie się.robi. choć dziś rano musiałam odmrazac auto.

Wlasnie jestem w przychodni na krzywej glukemicznej i powiem wam, że się miło zaskoczylam, bo napój nie jest mdlacy A jedynie słodki. Nawet nie zdążyłam dodać cytryny i w sumie dobrze bo nie było takiej potrzeby. Teraz czuje smak i lekko mi się.odbija Ale jest ok :-). Czekam na kolejne pobrania

reklama
No właśnie wczoraj M oglądał hamaki:) Czasem mój facet mnie zaksauje sowimi pomysłami. Wymyślił, że fajnie by było zrobić taki zjazd linowy właśnie z naszej działki, przez cały park aż do stawu:szok: Szalony:) Wczoraj zakupiliśmy facelię i będziemy siać dla pszczółek. Więc zapraszam do siebie na mazury na wypoczynek i pyszny miodek:)

Borysiątko - Mazury są najwspanialsze na świecie! na równi z moimi ukochanymi Bieszczadami :)

Dzień dobryyy! :D
Słońce, ciepło.... chyba umyje okna.. na obiad kluski z truskawkami :D

Anney - daj znać jak tam u Ciebie...

Miłego dnia Mamuśki!

Hej u nas też piekny dzień się zapowiada:-):-)

Pupui tylko nie szalej z tym remontem

Anney czekam niecierpliwie co u was

Borysiątko mazury moje marzenie by tam pojechać. Mam tam rodzinę w mikolajkach daleko to od ciebie? ?

Lili mowisz nie taka zła? To dobrze:-)

Akuku jak dzisiaj synek?

Nie zauwazylam dalszych postow.. borysiatko ale wam super ;) no ale na wszystko sami ciezko pracujecie! Jednak oplaca sie :D

Beata no wlasnie hmm niby lepiej ale dzos czwarty dzien antybiotyku a on nadal ma kata ..charczy.. zawsze szybciej mijalo.. nie wiem. We wtorek pojde na kontrole..

Hej dziewczyny. A ja się witam z łóżka dziś.. Wczoraj byliśmy w restauracji na obiedzie i się czymś zatrulam i cala noc wszystko mnie bolało i nie mogłam spać i niedobrze mi ciągle.. :-\ dobrze ze jest u mnie tata to zabrał córkę na spacer a ja dogorywam. Co gorsze przez ostatnie 4 dni córka miała biegunkę i strasznie się umeczylismy z nią. W środę miała sine usta i miałam wielki dylemat czy jechać do szpitala czy jeszcze nie. Na szczęście chętnie piła elektrolity i wczoraj już zupełnie inne dziecko. Uf uf.
Za to mnie zmoglo. Co mogę brać w ciąży w takiej sytuacji? Piolun czytałam że nie. Mam smecte, jagody..?

reklama
Witam Was w ten piękny dzionek :)
Trochę mnie nie było ale nawet nie próbuję Was nadgodnić bo to nie możliwe :-D
Akuku wiesz już co będziesz miała?

Dla zainteresowanych mam... w h&M zaczęła się wyprzedaż i również przecenione są ciążowe ubrania.... ja wczoraj tak się rozpędziłam ze zostawiłam 200 zł... a co!!! mamusi też się coś należy, bo dotychczas kupowałam tylko dla dzieciaków.

Miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry