reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kurcze wczoraj sniło mi się, że włosy mi wypadały, miałam związany kucyk i tak jakoś poprawiałam włosy i częśc włosów zostało mi w dłoni... Sprawdzałam teraz w senniku no i podobno to nie jest dobry sen;/ Wierzycie w sny?

Borysiatko ja nie werze ;)

Mi szybko minie czas do usg bo mam dwa troty;) dwa coasta dodatkowo ;) wszystko na przyszly tydzien.

No i jedna wazna sprawa i mam nadzieje ze wyjdzie jak chcemy ;);) wiwc mysli troche sie zmieniaja uff ;)

Borysiatko, wypadło ci część czy całe??

Edit. Nigdy nie zwróciłam uwagi na to czy sen sie sprawdził, ale myslę,że to tak jak z horoskopami - zawsze mozna doszukać sie podobieństw do naszego życia

Ostatnia edycja:
Papui gratuluję, ale uważaj żebyś się nie przeciążyła. Ja jak przegięłam to do dziś bolą mnie plecy jak się schylam. We wrześniu miałam rwę kulszową taką że nie mogłam się ruszać aż pogotowie przyjechało. Nie wyobrażam sobie przeżyć tego bez zastrzyków przeciwbólowych a wiadomo że ciąża to nie najlepszy czas na leki.
Borysiątko to samo Ty. W ogóle wszystkie dziewczyny musimy o siebie dbać. Wiadomo [emoji16]
Jogobelka dzięki za info. Choć byłam kilka dni temu i spodnie tylko w rozmiarze 36... Ale wybór duży więc pozostaje czekać na dostawę.
Miłego dnia dziewczyny! [emoji1]

Borysiątko ja nie wierze generalnie ale mam takie sny że jak mi się przyśnią to dzieje się coś złego, lub jakieś kłopoty.. mam tak gdy śnią mi się wypadające zęby krwawiące, brudna woda, robactwo.. A jak snią mi się pająki to kasa zawsze mi jakaś wpada.

Ale nie ma co o tym mysleć;-)

A ja wczoraj miałam takie klucie w brzucha po prawej stronie, tak bardzo niziutko.. położyłam się i po jakiś 15 min przeszło.. trochę się wystraszyłam co to może być, we wtorek wizyta u gin więc się go zapytam. Miałyście coś podobnego?

Ostatnia edycja:
reklama
Pupui i pamietaj aby nie wdychac farby!

Beata taki ból jest bólem wzrostowym tzn jest wynikiem rozciagania się mięśni i wiązadeł podtrzymujących powiekszającą się macice. to tzn ból więzadła obłego - równiez je miewam. Często przy zmianie pozycji jak spię przewracania z boku na bok, gdy sie wstaje z krzesła lub kaszle, kicha. Jeśli jest przejściowy to nie trzeba sie nim przejmować, problem zaczyna się gdy towarzyszy mu goraczka, dreszcze, krawienie, zawroty głowy. Oczywiście jak z wszystkim skonsultuj to na wizycie z lekarzem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry