Witajcie

dopiero wrocilam i zaczynam czytać i pisać
Wodze ze w większości korzystacie z pogody

u mnie tez sie od jakiegoś tygodnia WKONCU wiosennie zrobiło pełna para wiec tez korzystam na świeżym powietrzu
Pupui super ze wkoncu masz klucze i teraz zaczniecie szaleć i urządzać i ojojoj co to sie bedzie działo...
Lucere a to pech z tym zatruciem ! Trzymajcie sie i kurujcie razem z córa.. Dobrze ze tata jest i pomaga
Jogobelka nie ma to jak sie obkupic !

to jest dopiero radocha [emoji7] ja juz kupiłam wcześniej jakieś spodnie ciążowe, dwie bluzki z dł rękawem i 5 z krótkim i byłam uradowana strasznie także wiem co to znaczy .. A co trzeba sie cieszyć także popieram w 100% !
Lucalew dacie rady z zastrzykami ! Czego sie nie robi... Ja przez cukrzyce teraz to mam z mierzeniem cukru i jedzeniem przekichane i daje radę ale czasem to az płakać sie chce ale co zrobić .. Tylko ze mi to zostaje bo miałam tez przed ciąża wiec Hm zazdroszczę ze ty potem nid będziesz musiała [emoji30]A brzuch mnie juz boli o cały od kropek Eh.. mielone miałam Hm na tyg..

pycha ! A kapusta kiszona mi smaka narobiłas .. [emoji39]
Cinamona zazdroszczę kopniaczow [emoji57] ja to nic a nic ale mam jeszcze czas przecież 17t dopiero.. Albo 18t (jak Beata pisze) bo tak niektórzy liczą i tak tez czytałam wiec juz sama nie wiem jak to leci.. Ale aplikacja w tel i dr mówi np 17 i cos wiec juz nie wiem.. [emoji51]
A noi Beata powodzenia z tortem !!!