reklama

Sierpniowe mamy 2015

Bunia niestety albo stety dla niektorych takie pomylki sie zdarzaja... no co zrobisz. Odsprzedarz i kolejny szal wyprawkowy buhahah.

Zuzzi ja tez sie na Olek nie zgadzalam..no way ;) tesciowie probowali ale ja ich poprawialam hehe. No ale u Ciebie gorzej bo m chce Olek ..uuu

Mi sie Filip podoba ;) fifi.. filipcio :) super :)

Dzieci zaraz do spania..a ja musze myszke miki zrobic... i jakies kwiaty ze 3... i balon ..ehh
Ale moze szybciej dni poleca. Oba torty na 28.03 ... 3 dni i usg :p buhahah ;)

Dziewczyny mam olsnienie dzisiaj ! Bedzie dziewczynka !

reklama
Blerka buhaha :)
Wszyscy mi kibicuja bo przeciez 4 syn ! ??? O dzizas hahaha ;)
No nic czekamy dalej i ja to chyba bede opijac haha bezalkoholowym oczywiscie :p a jak chlopiec to procenty poleca ! Zartuje :p hahaha lina i drzewo odrazu sie klania :p taki czarny humor :p

Hej mamuski.

Ja mialam dzisiaj rano usg ale nie mialam kiedy na forum wejsc.

Hugo wazy juz 377g. I wszystki wyglada w porzadku. Chciala nam buzke pokazac ale byl w takiej pozycji ze sie nie dalo. Nawet jak babka brzuch trzesla nic z tego. Ruszal sie ale glowy nie odwrocil.

I przyszedl kocyk ktory dla niego zamowilam.
Pozniej wstawie zdjecie w watku zakupowym

Blerka ja tez jestem ciekawa kto tam u Akuku siedzi :D
Powodzenia na polowkowych !!!
Dzis seksiora nie bedzie bo mowil ze jak brzuch boli to lepiej nie a mnie wczoraj pobolewal ale w sobote jak bedzie ok to bedziemy swietowac hahahahahaha :D

Magduś tylko swojemu krzywdy nie zrób, bo poźniej on nie bedzie mógł hehehe ;) ...tak wiesz- jakbyś dopiero uczyła się jeździć :P
Co do wagi to w sumie patrząc na moja kartę ciążową, przytyłam 4 kg., a wydaje mi się jakbym o wiele więcej, ale pewnie dlatego,że przed przybrałam na wadze.

Akuku drugi lekarz potwierdził - brak cukrzycy na ten moment :))))))))) , ale i tak będę musiała zrobić ponowne badanie za miesiąc, ale to juz jak każda z nas... będę sie starać do tego czasu ograniczyć słodkie, tylko to na dobre mi wyjdzie.

Blerka trzymam kciuki za połówkowe :)))

Cinamona gratuluje udanej wizyty :))

Dziewczyny jestem po drugiej wizycie... lekarz potwierdził,że cukrzycy ciążowej nie mam. Potwierdził,że na pierwszy rzut oka wszystko dobrze i podał kontakt do specjalisty od połówkowego ( z super sprzetem jakims). W zwizku z tym,że wszystko OK. nie chciał z automatu robic usg ale Poprosiłam go aby sprawdził chociaż czy serduszko bije, bo ja wtedy zawsze spokojniejsza i bardziej usmiechnieta wracam :). Oczywiście żaden problem. Przez to wszystko znów zapomniałam o płci, ale dzidzia leżała główką do góry nogami i centralnie przodem do "kamery" patrzył się na nas ,wypinał brzusio i machał nóżkami na tyle intensywnie w boki,że lekarz sam się mnie zapytał czy chcę znać płeć, bo wszystko ładnie maleństwo pokazuje. No to ja oczywiście że tak!!!! Lekarz mówi to ja pokażę gdzie Pani ma patrzeć a Pani niech zgadnie... Długo się przygladac nie musiałam, a właściwie od razu mówie do niego ,że to chłopak :D. Na co on- ewidentnie :)))))). Ładnie i wyraznie było widać jajeczka, lekarz powiedział bez wątpliwości :))))))))))))) . Także - Synuś, tak jak przypuszczałam od poczatku :)))
Teraz pytanie czy Mateusz , czy Samuel :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry